Primož Roglič bo avgusta za tri leta podaljšal pogodbo z Nizozemci

Primož Roglič bo avgusta za tri leta podaljšal pogodbo z Nizozemci (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2019

Primož Roglič se je po poročanju nizozemskega časopisa De Telegraaf ustno dogovoril za podaljšanje pogodbe s kolesarskim klubom Jumbo Visma ter bo za njih vozil do leta 2023.

Očitno je trenutno najbolj priljubljen slovenski športnik, poleg seveda čudežnega Luke Dončića, bolj zadovoljen s svojim trenutnim klubom kot laična slovenska javnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relax☕💆‍♂️Watching @letourdefrance, cheering for our guys @jumbovisma_road 🇨🇵🚴‍♂️ #letour #tdf2019 #cyclinglife #teamjumbovisma

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic) on

Primož te dni trenira v domačem Zasavju in se posveča svojemu nedavno rojenemu sinu in punci Lori.

Dirko po Franciji spremlja preko malih zaslonov in navija za svojo ekipo, ki ji gre zaenkrat odlično, saj so zmagali na treh etapah.

Letos Primož namerava nastopiti še na tritedenski Dirki po Španiji (Vuelta), kjer bo zagotovo sodil v širši krog favoritov za skupno zmago. Seveda si mi vsi želimo, da bi to dirko dobil, a je treba vedeti, da se je bo udeležil prvič in da izkušnje na takih dirkah štejejo ogromno.

Kakorkoli že, Primož Roglič je zdaj že legenda slovenskega športa in pravi navijači bomo vedno z njim v dobrem in v slabem.