Primož Roglič z njegovo Loro slavi 1. obletnico poroke: na dan so prišle nove poročne fotografije! 😍

Primož Roglič z njegovo Loro slavi 1. obletnico poroke: na dan so prišle nove poročne fotografije! 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2022

Primož Roglič ni le izvrsten kolesar, pač pa tudi oče in mož - in v zadnji vlogi uživa prav v teh dneh. 

Primoža Rogliča večinoma spremljamo v svetu kolesarstva, a ne moremo mimo tega, kako prisrčno družinico ima. Ob zmagah ga je pogosto zasenčil prikupni sinček Lev, sedaj pa je pozornost pritegnila Lora, ki blesti na novo objavljenih fotografijah z njune poroke. 

Primož in Lora sta nekaj dni nazaj, 15. oktobra, zabeležila prav posebno prelomnico: prvo obletnico njune poroke. Spomnimo, da se je že pred poroko rodil njun sinček Lev, lani pa smo vzdihovali nad poročno fotografijo, na kateri si ljubko prikriva oči, medtem ko se njegova starša poljubljata. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Kot je zapisala Lora, naj bi bila to njena najljubša fotografija. Pogosto smo ob zmagi lahko na ekranih videli Leva tudi v vlogi navijača in tistega, ki je ukradel pozornost gledalcev s svojo otroško igrivostjo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Sedaj pa lahko občudujemo poročne fotografije, ki sta jih tako Primož kot Lora objavila na svojih Instagramih kot znak, da je njun zakon po prvem letu še vedno močan in ljubeč. "Preživela sva prvo leto. Čestitke Lora, drži se!", je šaljivo zapisal Roglič, Lora pa je objavila kar nekaj slik, ki jih še nismo videli (podrsajte v desno). Kaj nista čudovita? 🥰 Vsekakor sanjski par! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Spomnimo, da te lepe trenutke včasih zasenčijo nesreče, ki se v kolesarstvu pogosto dogajajo in doletijo tudi našega vrhunskega kolesarja. Nemalokrat smo ga videli na tleh, potolčenega, okrvavljenega in celo z izpahnjeno ramo, ki si jo je kar sam naravnal nazaj. Primož je nad situacijo zaskrbljen, saj je v eni od objav poudaril, da mu ni všeč, v katero smer vodi šport. Ciljal je na to, da kolesarji ob padcih niso deležni nobene pomoči in da se ostali odpeljejo mimo, kot da se nič ni  zgodilo. Kaj pravite na to?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team Jumbo-Visma cycling (@jumbovisma_road)