Prvi Grilov bike dan

Prvi Grilov bike dan (foto: ARHIV) ARHIV
8. 9. 2022 Promocijsko sporočilo

Grilo je bil več kot 20 let poznan kot eden najboljših deskarjev prostega sloga po vsem svetu. V tem času je ustvaril dolgoletna sodelovanja s podjetji, kot so Burton Snowboards, GoPro, BMW Slovenija, Absolut Park in drugi.

Med vsemi dosežki, kot so Air & Style zmage in X games stopničke, odmevni snowboard filmi, svetovni nazivi in naslovnice, kratki dokumentarni film The Grilomentary in lastna internetna serija, The Grilosodes, je težko najti nekaj, česar Grilo ni dosegel znotraj deskarskega športa.

Poznan pa ni bil le kot eden najboljših deskarjev prostega sloga, temveč tudi kot vsestranski športnik in oče, ki mu ni bilo para.

V zadnjih letih je v ospredje svojih življenskih prioritet postavil preživljanje časa z družino, kar je seveda tudi uspešno dokumentiral. Vse adrenalinske podvige, od deskanja na snegu, gorskega kolesarjenja, deskanja na valovih in rolkanja, je z navdihom delil s svojima otrokoma Maxom in Emmo ter z ženo Nino.

Hitro je postal navdih za družine in starše po vsem svetu in sinonim za kul snowboard očeta.

V znamenju ljubezni do Marka njegova žena Nina zdaj z otroki prireja dogodke v njegovo čast, in ker je Grilo večino časa, ko ni letel po belih strminah na svojem snowboardu, preživljal na gorskem kolesu, uspešnemu Grilo’s skate dnevu zdaj sledi tudi Grilo’s Bike Dan.

Program

Grilov Bike Dan se bo odvijal v MTB centru Kočevje v Sloveniji. Poznan kot eden največjih kolesarskih centrov v Evropi in ena Grilovih najljubših MTB destinacij, je MTB trail Center Kočevje popolna destinacija za izvedbo dogodka.

Ideja je, da se imamo fino v sproščenem okolju, obdani z naravo, zbrani vsi vseh starosti in na vseh nivojih kolesarjenja.

Začetek dogodka bo ob 10. zjutraj, konec pa nekje do 22. ure zvečer.

Program bo vključeval:

Tečaj MTb kolesarjenja za otroke
Pump track pokaži kaj znaš za otroke ( prva tri mesta )
Flow trail dirka ( povprečen čas zmaga, nagradili pa bomo tudi najhitrejšega )
Pokaži kaj znaš na skakalnicah ( najboljši trik in stil )
Furamo za Grilota - spust po flow progi
Predstavitev Grilo skakalnice
Druženje ob ognju z živo glasbo

Prijave na omenjene aktivnosti bodo potekale preko internetne strani thegriloshop.com.

LETS RIDE IT THE WAY GRILO WOULD! #mgforever