Linea Snella – pot do vitkosti

4. 5. 2008

Si želite izgubiti odvečne kilograme, odpraviti celulit, učvrstiti telo in dolgoročno izboljšati svoje počutje? Vabimo vas na brezplačen pregled!

Poletje je pred vrati in z njim tudi obdobje, ko si želimo izgledati in se počutiti še posebej privlačno in samozavestno, izgubiti odvečne kilograme in odpraviti celulit.

Tega se zavedamo tudi v salonih za oblikovanje telesa Linea Snella, kjer obiskovalkam z revolucionarno, svetovno razširjeno metodo LS® in veliko strokovnostjo terapevtk pomagamo odpraviti odvečne kilograme in celulit, učvrstiti tkivo ter vzpostaviti dobro počutje telesa in duha. Hkrati jim tudi svetujemo na področju zdrave prehrane in čustvene dinamike ter jih izobražujemo preko rednih individualnih svetovanj, predavanj in delavnic.

Z metodo LS® boste cilje dosegli hitreje

Metoda Linea Snella® je povzročila pravo revolucijo v svetu športa, medicine in kozmetike. V središču programov je uporaba naprave thermoslim, v katerem poteka vodena individualna vadba ob konstantni temperaturi 37°C in pod vplivom infrardečih žarkov. V 20 do 25 minutah vadbe v thermoslimu telo porabi 3- do 4 krat več maščobe kot pri običajni vadbi, zmanjša pa se tudi apetit.

Posledica je hitra izguba kilogramov in centimetrov. Izboljša se prekrvavitev, poveča mišični delež in zmanjša maščobni delež, posledica česar je tudi bistveno zmanjšanje celulita. Po vadbi v thermoslimu sledi še sprostitev v bodywarmu, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov.

Brezplačen pregled in pisno jamstvo za uspeh

Prvi korak do vitke linije in dobrega počutja je brezplačen pregled, ki je popolnoma neobvezujoč, zaradi visoke učinkovitosti programov pa dajemo tudi pisno jamstvo za uspeh. Pokličite nas na številko 080 15 88 ali obiščite spletno stran www. lineasnella.si in se naročite na brezplačen pregled. Veselimo se srečanja z vami!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri