Luka Dončić in Anamaria Goltes uživata na grškem Mykonosu

Luka Dončić in Anamaria Goltes uživata na grškem Mykonosu (foto: profimedia) profimedia
30. 8. 2021

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić si je po naporni sezoni in odličnih nastopih v Tokiu na olimpijskih igrah končno vzel nekaj časa za svojo Anamario Goltes. Trenutno skupaj uživata na počitnicah na grškem otoku Mykonos.

Končno imamo Slovenci pravega zvezdnika, ki se pojavlja tudi v posebnih tračarskih rubrikah vseh svetovnih agencij. In eden najboljših košarkarjev na svetu, 22-letni Luka Dončić se s svojima dvema metroma višine res težko skrije pred radovednimi paparaci.

profimedia

Očitno, da sta se NBA zvezdnik in manekenka zelo sprostila in se nista dala motiti na svojih zelo zasluženih počitnicah, saj sta na vrtu restavracije kadila vodno pipo in se veliko smejala.

profimedia

Večerjo sta si privoščila v luksuzni restavraciji Sant Anna, ki ni navadna restavracija, ampak ima zelo zasebne prostore, kar štiri bare, v lasti imajo tudi nekaj zasebnih otokov, kjer se lahko zvezdniki skrijejo pred očmi javnosti, in seveda ima bogato kulinarično ponudbo.

profimedia

Luka je bil nad restavracijo zelo navdušen in je naredil kar nekaj posnetkov, Anamaria pa je v živem rožnatem bikiniju uživala v osvežilnih koktajlih in kajenju vodne pipe.

V baru, kjer je znani parček užival, strežejo suši, takose in druge manjše prigrizke, ki sicer niso poceni, a prav nič posebno dražji kot v vseh malo boljših restavracijah ob mediteranski obali. Tako se cene solat gibljejo okoli 15 evrov, mini porcija sušija pa 9 evrov. Za burger iz bivoljega mesa je potrebno odšteti 28 evrov.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SantAnna Mykonos X Rose Beach (@santannamykonos)