Luka Dončić in sanjski moški pospremila košarkarice #rakete na EuroBasket

Luka Dončić in sanjski moški pospremila košarkarice #rakete na EuroBasket (foto: Instagram) Instagram
14. 6. 2021

Ženska članska reprezentanca je zaključila priprave na EuroBasket in odpotovala v Strasbourg. Dekletom sta prišla zaželeti srečo tudi NBA zvezdnik Luka Dončić in sanjski moški Gregor Čeglaj.

Prva tekma na evropskem prvenstvu slovenske košarkarice čaka v četrtek, 17. junija, ko se bodo pomerile s Turčijo. Slovenke, ali kot so se poimenovale #rakete, so opravile odlične priprave na Rogli, v Laškem, Zrečah, Ljubljani in na turnirju na Slovaškem.

Izbrane Damirja Grgića so do zdaj odigrale šest pripravljalnih tekem, na vseh šestih pa so se veselile zmage. Dvakrat so ugnale Črno goro, enkrat so bile boljše od Slovaške, kar trikrat pa so ugnale izbrano vrsto Poljske. Zadnja pripravljalna preizkušnja jih čaka v ponedeljek v Strasbourgu, kjer se bo Slovenija pomerila s Francijo. Skupno bodo Slovenke opravile 28 dni priprav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Košarkarska zveza Slovenije🏀🇸🇮 (@kzs_si)

Slovenija bo tretjič zapored igrala na EuroBasketu. V Strasbourgu bo nastopala v skupini C, kjer jo 17. junija ob 18. uri čaka uvodna tekma proti Turčiji, dan kasneje se bodo #rakete ob 15.00 pomerila z Belgijo, po dnevu premora pa jih 20. junija ob 12.00 čaka še obračun z Bosno in Hercegovino.

Držimo pesti, da bo obisk super zvezdnika Luke in sanjskega moškega Gregorja dekletom prinesel srečo.