"All Star" Luka Dončić v Chicagu Obamo pozdravil kot starega prijatelja

"All Star" Luka Dončić v Chicagu Obamo pozdravil kot starega prijatelja (foto: instagram) instagram
15. 2. 2020

Ponoči se je s tekmo vzhajajočih zvezd v Chicagu začel težko pričakovani tridnevni praznik košarke All-Star. Luka Dončić je vodil ekipo Sveta, ki pa se kljub nekaterim dobrim potezam ni mogla upreti ekipi ZDA pod vodstvom kapetana Trea Younga. Čeprav je svetovna selekcija po prvi polovici tekme vodila za deset točk, so na koncu izgubili z rezultatom 131:151.

Luko, ki bo danes zaigral tudi na glavni tekmi vseh koparkarskih zvezd NBA, so ob prihodu v čikaško dvorano United Center, kjer so se začeli dogodki v povezavi s tekmo vseh zvezd, obkolili mediji z vseh koncev sveta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luka Magic From Deep!! #NBARisingStars on TNT

A post shared by NBA (@nba) on

A Luka, ki bo 28. februarja dopolnil 21 let, se ni srečal le z novinarji, ampak tudi z velikim Michaelom Jordanom - mimogrede slovenski zvezdnik je v tej sezoni podisal pogodbo z njegovim podjetjem.

Posebno prijateljsko pa je bilo srečanje z nekdanjim predsednikom ZDA Barackom Obamo. Obama se je skupaj z Ljubljančanom udeležil petkovega dobrodelnega dogodka NBA in po poročanju Dallas Morning Newsa slovenskemu zvezdniku podelil nekaj nasvetov ob legendarnemu članu Mavsov Jasonu Kiddu.

"Ne poslušaj J-Kidda, ko gre za metanje na koš," naj bi Dončiću, o katerem je dejal, da mu "gre fantastično", dejal Obama.

L.T.D.