Mini oviratlon za otroke

Mini oviratlon za otroke (foto: oviratlon.si) oviratlon.si
13. 5. 2013

Znani obrazi iz sveta športa, glasbe in filma bodo najmlajšim rehabilitirancem v URI Soča znova pomagali uspešno premagali poligon z ovirami.

V torek, 14. maja 2013, Športno društvo Oviratlon znova pripravlja mini oviratlon za otroke, rehabilitirance v URI Soča.

Na edinstvenem osebnem izzivu bodo morali mali junaki premagati šest ovir, podobnih oviram na Pokljuki.

Da izziv zanje ne bo pretežak, bodo ovire seveda prilagojene, otroci pa se z ovirami ne bodo soočali sami. Premagovali jih bodo skupaj s svojimi pomočniki, uspešnimi slovenskimi športniki in športnicami ter znanimi osebnostmi - med njimi bodo nekdanji veslač Iztok Čop, boksar Dejan Zavec, biatlonka Teja Gregorin, smučarja Andrej Šporn in Jure Meglič, rokometašice rokometnega kluba Krim Mercator, judoist Sašo Jereb, WFC borec in raper Denis Porčič Chorchyp, igralka badmintona Maja Twrdy, igralca Nina Ivanič in Rado Mulej ter pevec Marko Vozelj.

Ob začetku mini oviratlona bo tudi slovesno odprtje plezalne stene v telovadnici URI Soča, ki bo tako otrokom kot odraslim v pomoč pri rehabilitaciji.

Športno društvo Oviratlon in URI Soči

Mini oviratlon je eden izmed vrhuncev sodelovanja Športnega društva Oviratlon in URI Soča.

Društvo bo namreč tudi letos del sredstev, zbranih s prijavnino na pokljuški oviratlon, namenilo URI Soča za nakup opreme za gibalno ovirane otroke.

Vsak izmed vas, udeležencev oviratlona na Pokljuki, ki bo potekal 29. 6. 2013, bo torej prispeval k temu, da bo rehabilitacija otrok v Soči čim bolj uspešna.

Sprejmite izziv – postanite oviratlonec in tako prispevajte za dober namen!

Dodatne informacije na www.oviratlon.si, prijave na Oviratlon Pokljuka 2013.