Mladi upi 2016: Mladi in nadarjeni s področja športa, umetnosti in znanosti, vabljeni k prijavi!

Mladi upi 2016: Mladi in nadarjeni s področja športa, umetnosti in znanosti, vabljeni k prijavi! (foto: Arhiv zavarovalnice Triglav) Arhiv zavarovalnice Triglav
9. 3. 2016 Promocijsko sporočilo

Projekt Mladi upi nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2016! Mladi in nadarjeni s področja športa, umetnosti in znanosti vabljeni k prijavi. Razpis je odprt do 23. marca, zato pohitite!

Na www.mladi-upi.si si preberi vse o projektu, izpolni obrazce, napiši motivacijsko pismo in v razpisu preveri, kaj vse potrebuješ. Vse potrebno zalepi v kuverto in poskrbi, da bo 23. marca kuverta v Zavarovalnici Triglav. Potem pa samo še drži pesti.

Strokovna komisija bo med prejetimi prijavami na osnovi meril razpisa pripravila ožji izbor prijavljenih kandidatov, kamor bo uvrstila do 20 mladih nadarjenih posameznikov, starih med 16 in 19 let.

Med kandidati, ki se bodo uvrstili v ožji izbor, bo sredstva prejelo najmanj osem talentiranih mladih športnikov, umetnikov in znanstvenikov:

  • najmanj sedem mladih športnikov, umetnikov ali znanstvenikov bo na osnovi dogovorjenih meril izbrala razpisna komisija,
  • enemu nadarjenemu posamezniku pa bodo sredstva podeljena na osnovi javnega glasovanja na spletni strani www.mladi-upi.si.

Kandidati, ki se bodo uvrstili v ožji izbor, bodo javnosti predstavljeni na spletni strani www.mladi-upi.si, kjer si lahko ogledate tudi dosežke 36 mladih upov, ki so v zadnjih treh letih že prejeli sredstva v skupni višini 160.000 EUR, ter si z njimi omogočili nadaljevanje kariere.

Sredstva za podporo mladim upom bo tudi letos zagotovil Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, ter podjetje PRO PLUS. Znani slovenski pevci pa bodo tudi tokrat gledalce poskušali prepričati z neverjetnimi preobrazbami in glasbenimi dosežki, tudi v korist bodoči generaciji mladih upov, ki si bodo s sredstvi iz skupnega fonda lahko privoščili nadgradnjo ali mirnejše nadaljevanje znanstvene, umetniške ali športne kariere.

Mladi upi 2015

Na fotografiji: Mladi upi 2015

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri