25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Najboljši slovenski balinarji po kolajne v Argentino

8. 11. 2013

Prihodnji teden se na svetovno člansko prvenstvo na južni zemeljski polobli odpravlja tudi desetčlanska slovenska odprava, ki v konkurenci 33 balinarskih reprezentanc že velja za favoritko št. 1.

Selektor Aleš Škoberne bo v Bahio Blanco, ki bo gostila najboljše balinarje na svetu, popeljal praktično enako zasedbo kot dve leti nazaj, ko je slovenska članska selekcija osvojila kar tri naslove svetovnih prvakov.

Slovenska članska reprezentanca je v vzponu že od leta 2008, ko je krmilo prevzel dolgoletni reprezentant Aleš Škoberne, in sicer s 26 osvojenimi odličji. Skupaj so člani osvojili 55 kolajn na največjih tekmovanjih, od tega kar 17 zlatih. Naslove svetovnih prvakov so osvajali Aleš Škoberne, Uroš Vehar, Zoran Rednak, Damjan Sofronievski, Jasmin Čauševič, Davor Janžič, Gregor Moličnik, Aleš Borčnik, Dejan Tonejc, Jure Kozjek in Anže Petrič.

Tudi v Argentino slovenska izbrana vrsta potuje z visokimi cilji in verjeti gre, da bodo bogato zbirko 150-ih že osvojenih kolajn še obogatili.

izbrana vrsta

Bahia Blanca je obmorsko pristanišče, ki se po številu prebivalcev lahko primerja s slovensko prestolnico in leži približno 800 kilometrov južno od Buenos Airesa. Časovna razlika znaša 4 ure, dogajanje na in ob igrišču pa bodo zainteresirani lahko spremljali preko spletne strani Balinarske Zveze Slovenije.

Besedilo: Boštjan Hegler, foto: Balinarska Zveza Slovenije

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri