Ste videli, kako lepa nevesta je bila naša odlična smučarka Ana Bucik? Kdo vse je bil na poroki?

20. 5. 2024
Deli
Slovenska alpska smučarka Ana Bucik je pretekli konec tedna večno zvestobo obljubila svojemu dolgoletnemu izbrancu Krisu Joganu. Ana in Kris sta srečno zaljubljena že 15 let, zaročila pa sta septembra leta 2022. (foto: Instagram)
Instagram

Ana Bucik, slovenska alpska smučarka, je v soboto 18. maja dahnila da svojemu dolgoletnemu partnerju, nogometašu Krisu Joganu. Zdaj je gospa Ana Bucik Jogan.

Lepa športnica ima v zadnjem letu kar veliko dela s praznovanji. Po predlanski zaroki je julija lani v krogu prijateljev in družine praznovala 30 let, no 18. maja letos pa je skočila še v zakon s svojim dolgoletnim izbrancem, uspešnim nogometašem Krisom Joganom. Par se je zaročil poleti 2022. 

Ana, ki je priimkiu Bucik že dodala tudi Jogan, je pod črno-belo poročno fotografijo zapisala - Dan najlepši sanj. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bucik Jogan (@anabucikjogan)

Specialistka za tehnične discipline, ki blesti predvsem v slalomu in veleslalomu, je letos sezono svetovnega pokala končala na 52. mestu s 164 točkami. Kris je nogometaš, ki je svojo kariero začel graditi v Gorici, nadaljeval pa je pri Veroni v Italiji.

Pri južnih sosedih je bil član Rijeke kot posojen nogometaš. V Sloveniji je med drugim igral za Bilje in druge številne klube, nastopal pa je tudi za slovensko mladinsko reprezentanco. Trenutno je član italijanske ekipe Pro Romans.

Na poroki je bilo veliko znanih obrazov, predvsem iz sveta športa. Tako smo med svati opazili Stefana Hadalina, Tino Robnik, Žana Kranjca, Tijana Marovta...Čudovitemu paru so čestitali tudi olimpijka Gloria Kotnik, pa reprezentančna kolegica Ilka Štuhec, italijanska smučarka Francesca Marsaglia, Švicarka Wendy Holdener, gimnastičarka Teja Belak, pevka in voditeljica Ana Praznik in mnogi drugi. 

Preberite še: 

Naša smučarka na Zlati lisici pritegnila pozornost s strastnim poljubom (FOTO)

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren