Ne samo za kožo, poskrbite tudi za jeklenega konjička

22. 11. 2018 Promocijsko sporočilo

Čiščenje avtomobila je nekaj povsem vsakdanjega. Vsaj med letom. Pozimi pa navadno na to kar pozabimo. Temperature se spustijo, zebe nas v roke, voda na jeklenem konjičku zmrzuje in pranje avtomobila raje kar preskočimo. Se sprašujete, zakaj bi pozimi sploh prali avto, če bo čez naslednjih nekaj metrov spet umazan?

Ceste bodo kmalu posute s soljo in peskom. Sneg, dež in megla bodo na avtomobilu pustili posledice. Zelo pomembno je torej, da avto redno vozite v avtopralnico, saj boste le tako sproti spirali z njega umazanijo in sol. Sol je namreč tista, ki najbolj škoduje. Pranje jeklenega konjička v zimskem času bo podaljšalo njegovo ohranjenost. Ne samo, da je čiščenje pozimi potrebno, prati ga je treba celo pogosteje kot v drugih letnih časih.

OMV Slovenija razvaja z mrežo vrhunskih avtopralnic

Kot se zavedate, kako pomembno je v hladnih zimskih dnevih ohranjati kožo v zdravem stanju, tako so tudi v OMV Slovenija poskrbeli za posebno nego avtomobilov. Poleg pranja vse avtopralnice OMV Top Wash zagotavljajo tudi visoko kakovostno sušenje, ki bo še dodatno ohranjal vrednost vašega vozila. Široka mreža avtopralnic OMV Top Wash po vsej Sloveniji omogoča izbiro med kar tremi čistilnimi programi, s pomočjo katerih boste vozilo temeljito očistile, poskrbeli pa bodo tudi za prvovrstno nego in dolgoročno zaščito.

Skrbijo za okoljske standarde

Poleg vrhunskih programov pranja vozil pri OMV skrbijo za zaščito okolja, saj so vse avtopralnice posodobljene v skladu z najnovejšimi ekološkimi zahtevami in tehničnimi dognanji. Na ta način zmanjšujejo negativne vplive na okolje in skrbijo, da naša narava ostaja čista. V avtopralnicah OMV Top Wash pri pranju vozil uporabljajo do 80 odstotkov reciklirane vode in samo tista kemična sredstva, ki so izdelana v skladu z mednarodnimi okoljskimi standardi.

Torej, če je le mogoče, pozimi redno čistite vsaj podvozje in blatnike, saj boste le preprečevali korozijo in rjavenje podvozja. In ko bo zunaj zelo mrzlo, poskrbite za notranjost vozila. Obrišite prah in posesajte avtomobil z enim najsodobnejših samopostrežnih sesalnikov. V eni od OMV Top Wash avtopralnic poskrbite za lepo notranjost in dodatno ugodje pri vožnji.