Ne zamudite ljubljanskega Tedna športa!

Ne zamudite ljubljanskega Tedna športa! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
12. 8. 2019 Promocijsko sporočilo

September je mesec novih začetkov, tudi v športu. Vsi, ki ste poleti rekreacijo postali na stran in tudi tisti, ki gibanju vedno dajete prednost, ne zamudite Tedna športa, ki bo potekal med 7. in 14. septembrom. 

Med številnimi športnimi programi bote zagotovo našli tudi nekaj zase. Vse kar potrebujete je malo spodbude, vztrajnosti in nekaj prostega časa, ki ga boste namenili skrbi za zdravje. 

Raznolik brezplačen program, ki bo potekal med 7. in 14. 9. najdete v septembrskem Glasilu Ljubljana in na portalu www.rekreacija.si , izpostavljamo pa nekaj zanimivih delavnic: 

  • 8. septembra se lahko udeležite dan nordijskih športov, ki jih verjetno še niste preizkusili. Dogodek bo potekal na Koseškem bajerju od 9. do 12. ure. 

  • 11. septembra vas od 11. do 12. ure v Parku Zvezda čaka Društvo Šola Zdravje, ki bo pripravilo delavnico z naslovom 1000 gibov in predstavilo jutranjo vadbo. 

  • 14. septembra pa ne zamudite športne tržnice, kjer boste na Kongresnem trgu spoznalil mnogo športnih programov in športnih organizacij.

Na voljo so vam prav tako brezplačni vadbeni programi, kjer lahko odkrijete nove aktivnosti ali se naučite kaj o tem, kar menite, da že znate in počnete. Tudi te najdete na http://www.rekreacija.si/ in na http://www.razgibajmoljubljano.si/. Naštevamo le nekaj programov:

  • Osvojite 10 vrhov v okolici Ljubljane - vabljeni ste, da raziščete okolico Ljubljane in osvojite vsaj 10 vrhov, kar boste zabeležili z žigi na posebnem kartončku, ki ga dobite v Športnem centru Triglav in na dveh Turističnih informacijskih centrih. Več informacij dobite tukaj: www.szlj.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri