Nihče ne more ustaviti Primoža Rogliča! Lora in Lev v cilju žarela od ponosa in ljubezni

Nihče ne more ustaviti Primoža Rogliča! Lora in Lev v cilju žarela od ponosa in ljubezni (foto: Instagram) Instagram
12. 3. 2021

Primož Roglič je uspel zmagati tudi 6. etapo na dirki Pariz - Nica. Po 220 kilometrih je mojstrsko prišel do zmage po zahtevnem sprintu v Biotu.

Komentatorja na Eurosportu sta kar osupnila nad noro močjo, ki jo je v zaključnem sprintu pokazal  Primož Roglič, ki je samo v šestih dneh dirkanja v novi sezoni, vzel že drugo zmago. Takoj, ko je slovenski kolesarski genij prišel v cilj, pa je zapeljal do svoje ljubljene Lore in sinčka Leva, ki sta oba kar žarela od zmage in ljubezni. ŠPortni komentator je ob tem prizoru le dejal: "Vsak dan bolj imam rad tega človeka. Kakšen kolesar. Kakšen človek!"

Instagram

Ob napovedanem vetru in zapletenem zaključku je moral biti vodilni Primož Roglič nenehno na preži, zaradi njegovega pospeška na zaključnih klancih pa se tudi tekmeci – zlasti branilec Max Schachmann in aduti Astane Premier Techa – niso mogli samo voziti v glavnini vsa do ciljnega juriša. In Primož je spet pokazal svojo zmagovalno naravo, ki je vse tekmece pustila brez sape in zmage, ki jo je vzel Roglič.