Nogomet: Kdo je novi partner FC Barcelona?

Nogomet: Kdo je novi partner FC Barcelona? (foto: profimedia) profimedia
21. 10. 2019 Promocijsko sporočilo

Doseganje odličnih rezultatov, kreativnost in edinstven slog – to so temelji, na katerih sta se povezala barcelonska avtomobilska znamka CUPRA in nogometni klub FC Barcelona.

Znamka CUPRA in nogometni klub FC Barcelona sta si podobna v kar nekaj stvareh: 

  • dinamičen duh
  • oba sta predana spodbujanju mladih talentov
  • inovativna miselnost
  • doma sta v Barceloni

To ju je združilo do te mere, da so za naslednjih pet sezon sklenili partnerstvo. CUPRA  je tako postala njihov Official Automotive and Mobility Partner. Sodelovanje presega tradicionalne oblike partnerstva, saj izhaja iz skupnih vrednot in skupne zgodovine.

Predsednik uprave družbe SEAT in njene posebne avtomobilske znamke CUPRA, Luca de Meo, je ob tej priložnosti povedal: "To inovativno partnerstvo z enim najboljših nogometnih klubov na svetu dokazuje, kako močno stavimo na znamko CUPRA in kako zelo smo predani Barceloni. Poleg tega bo sodelovanje s klubom, ki je eden najpomembnejših predstavnikov mesta, prispevalo h globalizacijski strategiji naše organizacije.

Na stadionu Camp Nou bodo za vse domače tekme kluba uredili CUPRA VIP Box, pred stadionom pa bodo postavili pop-up trgovino, v kateri bodo navijači kluba lahko pobliže spoznali avtomobilsko znamko. To pa še ni vse: infrastrukturo na stadionu bodo v prihodnje uporabljali kot testni poligon za projekte urbane mobilnosti.