Odpira se trampolin park WOOP! 3.500 m2 zabave v zraku

Odpira se trampolin park WOOP! 3.500 m2 zabave v zraku (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 11. 2017 Promocijsko sporočilo

V ljubljanskem BTC-ju se bo 1. decembra 2017 odprl največji in najmodernejši trampolinski park pri nas, Trampolin park Woop!.

Ljubljana bo kmalu bogatejša za največji in najmodernejši trampolinski park pri nas. V novem, pokritem objektu se bo Trampolin park Woop! razprostiral na več kot 3,500 kvadratnih metrih.

Približno kako bo izgledal park si lahko ogledate tukaj.

WOOP! bo ponujal različne atrakcije, kot so: Ninja Warrior poligon, prosto skakanje na več kot 50 trampolinih različnih dimenzij, trampolinsko polje za igranje med dvema ognjema, jamo s penami, slack line, trapez ... in še mnoge druge. Športni park bo namenjen obiskovalcem vseh starosti, en del dvorane pa bo rezerviran za profesionalce. Park bo omogočal tudi praznovanja rojstnih dni, team buildinge in druge dogodke.

WOOP! vabi vsak dan, tudi ob praznikih!

Na rojstni dan in jutranji pozdrav

Trampolinanje je preprosto in namenjeno tako tistim manj razgibanim kot bolj veščim športnih aktivnosti. Za to ni potrebno nobeno predznanje, tako mladi kot malce starejši pa s trampolinanjem razvijamo svoje motorične sposobnosti, koordinacijo, gibanje. Da bo zabava res popolna, je poskrbljeno tudi za naše najmlašje, ki imajo v WOOP! poseben kotiček za igro. Za super zaključek zabave pa si lahko privoščite izjemen pogled s ploščadi na celoten park in v WOOP! baru preizkusite mnoge dobrote: od kave s karamelo do vroče čokolade, slastnih smootijev in trampolink. 

Prav zato je trampolin park idealen za praznovanje rojstnega dne ali za »team building« podjetij. Za otroke na rojstnem dnevu skrbijo animatorji, za nepozabno doživetje skakanja po trampolinih in za zabavo ob hrani ter pijači v eni izmed tematskih sob. Praznovanje, ki ni statično: otroci se bodo razmigali, se veselili, smejali in upihnili svečko. Zagotovo posebno doživetje tako za za slavljence, kot za goste.

Izkušeni animatorji, zabava je zagotovljena

»Na več kot 100 trampolinih se lahko razmigate, sprostite in zabavate. To je nekaj povsem drugega kot domači, vrtni trampolini. Pri nas vse aktivnosti potekajo pod strokovnim nadzorom usposobljenih trenerjev in animatorjev,« pravi vodja projekta parka WOOP! Miran Razoršek.

Termin za WOOP! lahko rezervirate na spletni strani www.woopljubljana.si, za vse dodatne informacije pa pišite na info@woopljubljana.si.