Osvojite nogometno doživetje

Osvojite nogometno doživetje (foto: NLB) NLB
7. 10. 2022 Promocijsko sporočilo

Vaš otrok lahko na zelenico UEFA Champions League pospremi enega od svetovno znanih nogometašev. Ni slabo za krompirjeve počitnice, kajne?

V NLB si zelo prizadevajo otroke izpred ekranov pripeljati nazaj na športne zelenice. Ne nazadnje se je ravno dobro začela že osma sezona projekta NLB Šport mladim. Zdaj pa so to vzeli čisto dobesedno. Z Mastercardom bodo namreč 22 otrok in njihovih staršev odpeljali na ogled tekme UEFA Champions League, kjer bodo otroci na zelenico lahko pospremili svoje nogometne junake.

Na tekmi bo torej morda prav vaš otrok ena od zvezd predstave. V dresu UEFA Champions League se bo sprehodil po tunelu in skupaj z igralci stopil na stadion Fussball Arena München ob spodbudi več tisoč navijačev. Nato pa bosta skupaj uživala v ogledu tekme in ustvarila nepozabne spomine. Poskrbeli pa bodo tudi za prevoz in prenočišče. 

Kako sodelujete?

Sodelujete lahko imetniki katerekoli kartice NLB Mastercard, ki v času trajanja nagradne igre, med 5. in 13. oktobrom, oddate veljavno izpolnjen prijavni obrazec – objavljen na spletni strani NLB, z vsemi pomembnimi informacijami.

Nagrada vključuje:

1. za izžrebanca in otroka:

• ogled tekme FC Bayern München : FC Internazionale Milano, ki bo 1. novembra 2022 na stadionu Fussball Arena München

• prevoz v München s kvalitetnim avtobusom

• 1 x nočitev z zajtrkom, hotel *** v 1/2 sobi

• poldnevni ogled mesta München

2. za otroka:

• otrok na tej tekmi pospremi enega od nogometašev na igrišče.

Pomembno! Ne prezrite pogojev, ki jih mora otrok izpolnjevati za spremljanje nogometaša na zelenico. Objavljeni so na spletni strani NLB. 

Pa vi, kje boste preživeli krompirjeve počitnice? Prijavite se na nepozabno doživetje in morda na tekmi UEFA Champions League v Münchnu.