Otroci Triglava na Pokljuki

Otroci Triglava na Pokljuki (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 12. 2014

Pokljuka bo med 17. in 21. decembrom gostila BMW IBU svetovni pokal v biatlonu, na katerem se bodo za najboljše uvrstitve do zadnjega diha potegovali tudi slovenski biatlonci. Biatlonske junake pa bodo na četrtkovi sprinterski preizkušnji spodbujali tudi številni otroci v okviru akcije Otroci Triglava na Pokljuki.

Zavarovalnica Triglav je že vrsto let uspešno vpeta v slovenski biatlon kot sponzor biatlonske reprezentance in kot sponzor Športnega centra Triglav Pokljuka, uspešno sodelovanje pa se nadgrajuje z akcijo Otroci Triglava na Pokljuki.

Letos bodo pri zavarovalnici že četrtič v sodelovanju z Organizacijskim odborom zagotovili brezplačne avtobusne prevoze na Pokljuko in brezplačen ogled tekmovanj številnim otrokom iz različnih socialnih okolij vse Slovenije. Tako se bodo otroci še bolje seznanili z biatlonskim športom in hkrati spoznali svoje športne junake.

Otroci bodo med drugim izdelali navijaške transparente in se potegovali za nagrado 'Naj navijaški transparent'. Najboljše transparente bodo pomagali izbrati slovenski biatlonci.

Otroci Triglava na Pokljuki

Zagotovo pa bodo otroci tudi na tokratnih biatlonskih preizkušnjah s svojim navijanjem spodbudili športnike ter hkrati doživeli neprecenljivo izkušnjo.

Vabimo vas, da se v četrtek, 18. decembra 2014, udeležite obogatenega biatlonskega programa v Športnem centru Triglav Pokljuka, ki vam omogoča tudi srečanje s slovenskimi biatlonskimi junaki.

Program:

  • 12:00 zbor v informacijskem centru na Bledu (Festivalna dvorana Bled), prevzem brezplačnih vstopnic za ogled tekmovanj, organiziran VIP prevoz na Pokljuko
  • 13:00–13:30 prihod na Pokljuko
  • 13:30 razglasitev natečaja Naj navijaški transparent, srečanje z moško biatlonsko ekipo
  • 14:25 ogled tekmovanj - Šprint ženske
  • 16:00–16:30 odhod s Pokljuke