Nagradna igra: Osvojite super počitnice v Atlantisu

Nagradna igra: Osvojite super počitnice v Atlantisu (foto: Promocijski material) Promocijski material
30. 6. 2014 Promocijsko sporočilo

Nadobudnim malčkom in sebi privoščite nepozabne počitnice, polne zabave, druženja, vodnih dogodivščin in brezskrbnosti.

V vodnem mestu Atlantis so za otroke od 4. do 15. leta pripravili čisto posebno poletno doživetje – pester in zabaven program počitniškega varstva, kjer se bodo vaši malčki in animatorji vodnega mesta ne glede na vremenske razmere kopali in zabavali v bazenih vse od 7. ure zjutraj. Vse, kar vaši otroci potrebujejo za čudovite počitnice v vodi, je nahrbtnik, v njem pa dvoje kopalke in brisača.

Program:

Med 7. in 9. uro se bodo prebujali ob gledanju risank in igranju družabnih iger, sledita 'počitniška telovadba', ki je zasnovana na igrah, ter zajtrk.

Da se bodo želodčki umirili, si bodo malčki lahko po zajtrku privoščili celo vrsto vodnih razvad – biserne kopeli, vodne masaže ... nato pa razdeljeni v skupine pričeli z izpopolnjevanjem plavanja. Najmlajši se bodo učili osnovnih tehnik, starejši pa svoje znanje izpopolnjevali.

Po plavanju se bodo zavrteli na vodnem kolesu, se gugali na vodni gugalnici, se zabavali na vodnem poligonu, preprogi ali drugem adrenalinskem rekvizitu.

Ob 12.30 jih bo pričakalo kosilo in zasluženi počitek.

Preostanek popoldneva je namenjen vodnim vragolijam in zabavi – vožnji po zavitih toboganih, skakanju čez valove, plavanju skozi votlino in drugim vodnim igram.

Učenje plavanja na zabaven način

V vodnem mestu Atlantis pripravljajo tudi plavalne tečaje, tako za vaše malčke kot tudi za vse ostale, ki vam je plavanje postala oblika rekreacije.

Tečaji za otroke nudijo učenje na zabaven način, ki potekajo družbi drugih, učenja željnih plavalcev, ali individualno, kjer pri pridobivanju novega znanja v začetnem ter nadaljevalnem tečaju sodelujeta zgolj dva – učenec in učitelj.

Malčki se učijo drsenja in zavesljajev sprva s pripomočki, nato pa brez. Preko igre in atraktivnih vaj sledi postopno usvajanje posameznih plavalnih tehnik, pozneje znanje nadgrajujejo.

Starostnih omejitev pri nadgrajevanju že pridobljenega znanja ni. V Vodno mesto Atlantis prihaja tudi vse več odraslih, ki so plavanje sprejeli za svojo obliko rekreacije in pri tem ugotovili, da se lahko plavati naučijo tudi v jeseni življenja ali pa že osvojene plavalne tehnike izpilijo na pravilen način.

Nagradno vprašanje

Naštejte tri stvari, ki jih lahko otroci počnejo v vodnem mestu Atlantis v okviru počitniškega varstva in osvojite dve vstopnici za Svet doživetij za 2 uri (pon - pet).

Odgovore pošljite na nagrade@adriamedia.si s pripisom Atlantis.

Vse dodatne informacije najdete na povezavi: www.atlantis-vodnomesto.si

Nagradno igro smo zaključili, nagrajenec pa je Simon D. iz Ljubljane. Čestitamo! Nagrajenca prosimo, da je pozoren na našo elektronsko pošto!