Počitek je enako pomemben kot trening

Počitek je enako pomemben kot trening (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2017 Promocijsko sporočilo

Športnikom je jasno kot beli dan, da brez treningov ni rezultatov. Zavedajo pa se tudi, da je prav tako zelo pomemben tudi počitek, saj je to čas, ko se telo regeneriara in pripravi na nadaljnje fizične napore. Športnik se mora med treningi spočiti tako fizično in kot tudi psihično.

Večina športnikov ve, da je za doseganje vrhunskih rezultatov pomembno, da dovolijo svojemu telesu, da si po težkih treningih, zadostno odpočije. Vseeno pa nekateri še vedno preveč trenirajo, predvsem zaradi občutka krivde, ko si vzamejo prost dan. Zdi se jim, da bi jim trening bolj koristil.

Telo se med počitkom regeneriara in ojača, zato neprestani treningi pravzaprav oslabijo telo in pride do padca zmogljivosti. Dnevi, ko športnik ne trenira so pomembni tudi s psihološkega vidika, saj je pomembno vsake toliko nekoliko prekiniti vsakdanjo rutino, ker v nasprotnem primeru lahko pride do prenasičenosti.

Kaj početi na prost dan?

Prost dan izkoristite tako, da boste lahko za vsaj nekaj časa lahko odgnali misli na trening. Lahko greste na sprehod v naravi, se družite s prijatelji ali pa se enostavno brez slabe vesti zleknete na domači kavč in si na televiziji ogledate kakšno tekmo, sproščeno poklepatate po telefonu ali pa se preprosto prepustite brskanju po svetovnemu spletu. V tem primeru ima Telemach za vas idelano rešitev, saj ima združeno ponudbo televizije, hitrega interneta ter mobilne in fiksne telefonije.

Telemach

Za samo 36 evrov mesečne naročnine bodo bodoči kupci s paketom GOLD TROJKA EXTRA lahko uživali v spremljanju več kot 280 programov, bliskovitem internetu s hitrostjo do 150 Mbps, ugodno fiksno telefonijo ter mobilnim paketom ŠE VEČ, ki omogoča tudi obogateno količino prenosa podatkov v državah EU (do 3,33 GB) in neomejeno uporabo klicev ter SMS sporočil v času gostovanja v EU.

Vsi naročniki paketa GOLD TROJKA EXTRA bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev prejeli 100 % popust pri izbiri mobilnega paketa ŠE VEČ za kar 12 mesecev.

Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani Telemach.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri