Postanite del karavane Fordovih Mustangov

Postanite del karavane Fordovih Mustangov (foto: Klemen Brumec) Klemen Brumec
30. 3. 2017 Promocijsko sporočilo

Na Fordovem razstavnem prostoru v hali A se vedno nekaj dogaja. Posebno pestro je na popoldanskih pogovorih ob 17h, kjer gostijo Fordove ambasadorje. V prejšnjih dneh sta to bila Filip Flisar in Bine Volčič. V naslednjih dneh pa se jim bosta pridružila še smučarski skaklec Jurij Tepeš in kraljica letošnje zime Ilka Štuhec.

Pri Fordu na Avtosalonu Slovenija poleg široke palate vozil premierno predstavljajo nove modele: Fiesto, KA+, Edge Vignale in Kugo, na ogled pa je tudi linija Focus ST Line in nova generacija motorjev EcoBlue pri gospodarskih vozilih.

Pester spremljevalni program

Pri Fordu pa vsak dan ob 17. uri v hali A gostijo tudi slovenske junake, ki so tudi njihovi ambasadorji. Na otvoritveni dan je na prizorišče tako s Fordovim Mustangom prihrumel smučar smučarskega krosa Filip Fisar, v torek smo lahko prisluhnili zgodbi o Rogovemu Ponyu- slovenski legendi, ki se vrača, v sredo pa je bil njihov gost najbolj znani TV kuharski chef Bine Volčič. Bine je moderatorju Jožetu Robežniku med drugim razkril, da je pri 27ih letih je prodal vse, kar je imel in vzel kredit ter se odpravil v Francijo na izobraževanje za chefa. Šolanje je zaključil kot 3. najboljši na tej šoli in priznal je, da je na to resnično ponosen. Več v videu.

Danes na Avtosalonu

Za danes pri Fordu spet napovedujejo pestro dogajanje. Z ekipo Radia Antena bodo vreme tokrat napovedovala kar iz Mustangovih športnih sedežev Radiu Anteni, ki podarja tudi, hkrati pa bodo na radiu Antena podarjali tudi sobotne vstopnice za 24. Avtosalon skupaj s posebnim prevozom z Mustangom vred. Ob 17. uri pa napovedujejo še pogovor s čisto pravim slovenskim rangerjem Francijem Zakrajškom.

Ford Ranger

Mustangi na Kongresnem trgu

Na kongresnem trgu danes Smučarska zveza Slovenije pripravlja sprejem športnikov imenovan Dan šampionov. Za bleščeč prihod na Kongresni trg Ilke Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta pa bo poskrbela karavana petih Fordovih Mustangov.

Ford Mustang

Del karavane Mustangov pa ste lahko tudi vi. Karavana bo namreč tudi danes krožila po ljubljanskih ulicah in z malo sreče lahko na eni izmed avtobusnih postaj poberejo tudi vas in tako se boste po opravkih namesto z avtobusom lahko odpeljali z enim izmed neukrotljivih Mustangov.

Dogajanje na Avtosalonu Slovenije pa lahko spremljate tudi na Ford.si/Avtosalon, na Facebooku, Youtubu in Instagramu.