25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Premagajte sebe!

6. 10. 2011

Kako pa boste preživeli ta in prihodnji konec tedna?

To soboto in nedeljo priporočamo družabni in športni dogodek, ki se bo zgodil v ljubljanski dvorani Tabor. Tam bodo pripravili največji sobnokolesarski (spinning) dogodek v tem delu Evrope. Postavljenih bo kar 150 spinerjev, prijavite pa se lahko za eno ali več ur vodenega kolesarjenja ob divjih in lahkotnejših ritmih in ob obilo dodatne zabave. Informacije: www.vitagroup.si.

Le v nedeljo pa se lahko odločite za sproščen sprehod po razglednem delu Krasa. Zbirališče bo do pol desetih, kilometer stran od nekdanjega mejnega prehoda Gorjansko, največ štiri ure pa boste hodili po obarvanih zaplatah ruja, po pristni kraški gmajni, si ogledovali majhne kraške vasice, jamo in se z lahkoto povzpeli tudi na sv. Lenart. Zaključek bo v Praprotu, kjer bo potekal Kraški Oktoberfešt z bogatim kulturnim programom in domačo jedačo in pijačo. Informacije: www.skdvigred.org.

Ne spreglejte pa še na dva oktobrska dogodka: 15. oktobra bo netekmovalen, pravzaprav kar turističen zaključek kolesarske sezone, ki ga pripravljajo na Krasu (www.kraskimaraton.com), prijave zanj pa že zbirajo, izteka pa se tudi zadnji rok za prijavo vaše udeležbe na Ljubljanskem maratonu, ki bo 23. oktobra (www.ljubljanskimaraton.si).

Zmage se zelo razlikujejo med seboj. Najbolj sposobni in pripravljeni bodo nekoč morda postali najboljši na svetu, a verjemite, takih je zelo malo. Največ je med nami tistih, ki dosežemo zmago nad samim seboj. Pa ne le eno. Pri rekreaciji jih lahko dosežete toliko, kolikokrat se odpravite na miganje. Le začeti je treba in videli boste, da vam bo tako koristno preživljanje prostega časa kmalu prišlo v kri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri