Presenečeni boste, kaj takoj po koncu vsake etape Gira naredi Tadej Pogačar

12. 5. 2024
Deli
Tadej POgačar te di dominira na Dirki po Italiji in navdušuje vse ljubitelje kolesarstva. (foto: profimedia)
profimedia

Najboljši kolesar na svetu, ki trenutno z udobno prednostjo vodi na Dirki po Italiji, bi bil po mnenju mnogih dober tudi v kovanju raperskih rim.

Tadej Pogačar namreč po vsaki etapi za nekaj minut sede še na svoj trenažer, kjer se "razkolesari" in sprosti mišice, posluša rap glasbo, in če le ima še malo energije, zraven tudi kuje nove rime. Menda mu gre rap improviziranje odlično, zato so se nekateri novinarji že spraševali, ali bo kdaj prišel tudi dan, ko bo 25-letni Tadej na vprašaja odgovarjal v rimah.

Tadej je sicer že večkrat na svojih socialnih medijih delil različne rap izvajalce, med drugim tudi Vazza, s katerim sta praktično ista generacija.

Sicer je Slovenec zelo sproščen z novinarji in se z njimi večkrat šali, a zadnje čase mu že preseda, da ga vsi ves čas sprašujejo, za koliko minut lahko premaga tekmece. Pravi, da mu je pomembno le, da v Rim pride oblečen v rožnato majico, ki jo seveda nosi zmagovalec Gira. Po dveh zaporednih zmaga in vprašanjih, koliko etap lahko še zmaga, je že malce naveličani Pogačar odgovoril: "Morda bom pa prej končal. Tako se me boste znebili."

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Slovenski hribi postajajo preobremenjeni" | Matjaž Šerkezi