Pridružite se dobrodelni akciji Švicamo za Grega

Pridružite se dobrodelni akciji Švicamo za Grega (foto: profimedia) profimedia
21. 6. 2019

V torek, 25. junija, bo v Zabreznici ob jezeru Završnica potekalo dobrodelno srečanje Švicamo za Grega. Namen je zbiranje sredstev za nakup hišnega dvigala, ki ga Grega potrebuje za izhod iz stanovanja. Športa in zabave ne bo manjkalo. 

Grega je že v otroštvu "prešvical" mnogo majic ob igranju hokeja, kasneje prekolesaril nešteto kilometrov, tekel in rad osvojil tudi kakšen vrh. Ker je pristal na vozičku in je zato prisiljen šport postaviti na stranski tir, sedaj drugi "švicajo" zanj. V ta namen je v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije OZ Jesenice za prijatelje, znance in vse, ki želite pomagati, organizirano dobrodelno srečanje "Švicamo za Grega". V okviru dogodka bo potekal turnir nogometa na mivki.

Sredstva za nakup hišnega dvigala se bodo zbirala v obliki prostovoljnih prispevkov. Vsaka donacija v vrednosti 10€ (ali več) bo nagrajena s spominsko majico (število majic je omejeno). Ves zaslužek od prodane pijače ob igrišču (za katero bo poskrbel Zavrh bar) bo prav tako šel v zbrana sredstva.

Po končanem turnirju bo licitacija artiklov znanih športnikov.

Vsi, ki se želite akcije udeležiti, ste vljudno vabljeni v torek, 25. 6. 2019, od 13.00 dalje k baru Zavrh.

Program uradnega dela prireditve:

13:00 - pričetek nogometnega turnirja

17:30 - finalna tekma in tekma za 3. mesto

18:00 - razglasitev rezultatov nogometnega turnirja

18:10 - pričetek licitacije športnih artiklov in zaključek uradnega dela prireditve

Če se dogodka ne morete udeležiti, pa bi Gregi še vedno radi pomagali, je s pomočjo Rdečega križa Slovenije OZ Jesenice odprt tekoči račun. Več informacij izveste tu: Švicamo za Grega

Vsa zbrana sredstva, brez kakršnih koli odbitkov, se bodo namensko porabila za nakup hišnega dvigala.