Aktivni izziv za ženske: Postani fit do poletja

17. 3. 2015

Redna telesna aktivnost in pravilna prehrana sta ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za svoje zdravje. Zato smo ob začetku pomladi, ko je rekreacija enostavnejša in lepša, skupaj z blagovno znamko Shape iT za vas pripravili celovit brezplačen 10-tedenski načrt vadbe in prehrane, s katerim boste ne samo poskrbeli za svoje zdravje, ampak za nameček pridobili še lepo, fit in vitko telo.

Prijavite se na brezplačen 10-tedenski program do lepe in vitke postave.

Program vadbe je pripravil izkušen osebni trener Jure Cor, ki vas bo v obliki videonasvetov vsak teden dodatno motiviral in vam tako pomagal, da boste resnično dosegli svoj zastavljeni cilj. Za strokoven in natančen prehranski režim je poskrbela nutricionistka Staša Matjaž.

Tedenski program vadbe prejemajte na svoj e-naslov

Tedenski program vadbe in prehrane vam bomo pošiljali enkrat tedensko na  elektronski naslov, skupaj z videovadnicami in dodatnimi motivacijskimi nasveti v obliki člankov in videov.

Načrt treninga smo razdelili na dva dela:

 • za začetnice/začetnike in
 • za napredne uporabnice/uporabnike, ki želite svojo formo še izboljšati.

Prehranski načrt pa je razdeljen kar na tri dele – izberete tistega, ki ustreza vašemu zastavljenemu cilju:

 • AKTIVNA – za tiste, ki želite ostati vitalne,
 • VITKA – za tiste, ki želite izgubiti telesno težo,
 • AMBICIOZNA – za tiste, ki želite postati še močnejše.
SHAPE iT prehrana za aktiven življenjski slog, prilagojena ženskam

Shape iT

V prehranskem načrtu bodo kot opcija dodana tudi zelo okusna prehranska dopolnila Shape iT, ki vam bodo pomagala, da boste (p)ostali aktivni in uživali življenje z veliko žlico. Shape iT podpira vse vaše cilje – od oblikovanja postave, do izboljševanja rezultatov. Nudi vam pravo energijo, vitalnost in skrbi za naravno lepoto. Prehranska dopolnila bodo v prehranskem načrtu dodatna samo kot opcija, lahko se prehranjujete z ali brez njih.

Spremljajte pogumni kandidatki

Da naše 10-tedensko druženje ne bo potekalo samo virtualno, smo med vsemi prijavljenimi do 31. marca izbrali dve dekleti, ki trikrat tedensko vadita pod vodstvom osebnega trenerja Jureta Cora. Njun trening sproti vsak teden spremljamo na naši spletni strani, tako da boste vseh nasvetov in dodatnih motivacijskih prijemov s strani trenerja deležni tudi vsi ostali.

Obe dekleti sta dobili:

 • 10-tedensko brezplačno treniranje pod vodstvom osebnega trenerja in nutricionista
 • brezplačno treniranje v športnem centru CUBE fitnes
 • paket izdelkov Shape iT
 • popolno stilsko preobrazbo ob koncu akcije (vključno z novimi oblačili, frizuro in ličenjem)
Nagrade za sodelujoče
 • Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat ali vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko, bomo vsak teden izžrebali 3, ki bodo prejele paket izdelkov Shape iT.
 • Ob zaključku akcije bomo izmed vseh sodelujočih z žrebom podelili naslednje nagrade: 3 x SHAPE iT LifeStyle paket, 3 x SHAPE iT Slim paket, 3 x SHAPE iT Shape paket, 5 x FatOut! Thermoburner, 5 x All I Need Meal Shake, 5 x majica SHAPE iT.

Prijavite se lahko kadar koli tekom akcije prek spodnjega obrazca. S skupnim treningom smo začeli 20. april 2015, vsi, ki se prijavite po tem datumu, pa boste lahko s programom začeli od začetka.

Gremo v akcijo!

Značke: shapeit