Razkrivamo: kako praznični december preživljajo znani slovenski zimski športniki? (Gloria Kotnik, Tim Mastnak, Ilka Štuhec, Cene Prevc)

Ilka Štuhec in ostali športniki o prazničnem decembru (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
5. 12. 2022

Praznični december je čas, ko se v nas prebudi najboljše, svoj mir in ljubezen pa poklonimo svojim najdražjim. To je za mnoge čas druženja z družino, prijatelji in vsemi, ki nam največ pomenijo. Pravzaprav ga čisto vsak preživlja na svoj, njemu drag način. Tokrat nas je zanimalo, kako praznični december preživljajo znani slovenski zimski športniki in kateri so bili njihovi do zdaj najlepši utrinki. Verjamemo, da boste tudi sami dobili idejo, zaradi katere bo vaš praznični december še bolj poseben kot sicer. Berite do konca in si pridobite prav posebne praznične kupone. 

Trikratna udeleženka olimpijskih iger in že veliko sezon najboljša slovenska deskarka, Gloria Kotnik ima še več razlogov za veselje, kot prejšnja leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Letošnji praznični december (podobno kot lani) več kot uspešno usklajuje naporne treninge s svojo mlado družinico, sinčkom Majem in partnerjem Željkom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Tim Mastnak, prejemnik olimpijske srebrne medalje v Beijingu, se s športom aktivno ukvarja že od njegovega tretjega leta starosti. 

Začel je kot nadobudni smučar, nato pa se preusmeril v deskanje na snegu. Tekmuje v paralelnih disciplinah, ki so precejšen izziv, saj gre za neposredne dvoboje, za kar je potrebno veliko fizično in psihično pripravljenost. Ujeli smo ga, kako združuje prijetno s koristnim - trenira na Finskem,  v Božičkovi deželi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Mastnak™ (@timmastnak)

Ilka Štuhec je odlično otvorila letošnjo sezono. Tudi na drugem smuku v Lake Louisu je zasedla peto mesto in s tem sporočila, da je ponovno na vrhuncu. Glede na naporne treninge in tekmovanja, ki so pred njo, ni mogoče pričakovati, da bi spokojno uživala v tem prazničnem decembru. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec)

Verjamemo, da bo, ko se bo po prvenstvu v alpskem smučanju veselila novega leta in svojih izjemnih dosežkov v svojem prenovljenem domu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec)

Tisti, ki poznajo Ceneta Prevca, radi povedo, da njegova plavolasa lepotica na Ceneta dobro vpliva, saj je v pretekli sezoni na tekmah pokazal ene najbolj konstantnih nastopov, po mnenju mnogih je pravzaprav v določenih trenutkih reševal slovensko čast. Ujeli smo ju, ko Lucija Patricija pripravlja magični napoj - oreščke oblite z medom, Cene pa zanesljivo uživa v njeni družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cene Prevc (@cprevc)

Kaj bo prinesla letošnja sezona, se sicer še ne ve, upamo lahko, da bo njegova muza tako dobro vplivala na enega naših adutov v smučarskih skokih tudi letošnjo sezono. 

Vsem našim športnikom želimo vesel praznični december, za vas pa smo pripravili pravo presenečenje. 

Presenečenje - za vas!

Verjamemo, da ste mnogi našli kakšno dobro idejo, kako praznovati letošnji praznični december. Da bodo vaši prazniki še lepši, smo za vas pripravili tudi prav posebne kupone, ki jih lahko podarite svojim najdražjim. Podarite jim dobra dejanja, druženje, pomoč in lepe spomine.