Razneženi Jakov Fak že drugič postal očka

Razneženi Jakov Fak že drugič postal očka (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2019

Te dni se slovenski biatlonec Jakov Fak intenzivno pripravlja na novo sezono, a trenutno ga smučke, smeh in medalje ne zanimajo, saj je prav na praznični dan, 15. avgusta že drugič postal očka.

V porodnišnici Postojna je na svet prijokala mala Lucija, ki bo delala družbo triletni Mili, ki je prav tako na svet prišla avgusta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danes se je naša družina povečala! Dobrodošla mala Lucija!! Radi te imamo :-) Today our family has grown! Welcome little Lucija!! We love you :-)

A post shared by Jakov Fak 🇭🇷 🇸🇮 (@jakov_fak) on

»Dobrodošla, mala Lucija! Radi te imamo,« je iz porodnišnice v Postojni sporočil razneženi očka, ki se prav veseli popolnoma ženske družbe, ki ga bo razvajala.
Matea in Jakov, sta se lani poročila na Brdu pri Kranju, sta sicer oba doma iz Hrvaške, a sta si dom ustvarila v Lescah pri Bledu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb #weddingday #anniversary #firstofficial #myfamilymylife 🥂💍

A post shared by Jakov Fak 🇭🇷 🇸🇮 (@jakov_fak) on

Enaintridesetletni Jakov, ki je otroštvo preživel v Mrkopalju v hrvaškem Gorskem Kotarju, in Matea se poznata se že iz otroških let, saj je Matea preživljala poletne počitnice pri dedku in babici v Mrkopalju. No zdaj je družinska sreča popolna in hiša polna veselja bo zagotovo Jakova ponesla do novih zmag.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer days ☀️ #mybiggirl #daddysgirl #mountains #summer #lakejasna #kranjskagora

A post shared by Jakov Fak 🇭🇷 🇸🇮 (@jakov_fak) on