»Sanje so se uresničile, ko je rekla DA.«Tadej Pogačar in Urška Žigart sta zaročena!

»Sanje so se uresničile, ko je rekla DA.«Tadej Pogačar in Urška Žigart sta zaročena! (foto: Instagram Tadej POgačar (@alenmilavec)) Instagram Tadej POgačar (@alenmilavec)
17. 9. 2021

Tadej Pogačar v teh dneh ni samo eden najboljših kolesarjev na svetu, ampak tudi najbolj srečen moški v bližnji in daljni okolici. Njegova Urška Žigart je rekla da in postala Tadejeva zaročenka.

“Imaš samo eno življenje in ona je moja. Sanje so se uresničile, ko je rekla da,” je v angleščini na Instagramu ob seriji čudovitih fotografij Alena Milavca zapisal Tadej Pogačar, ki bo v nedeljo že tekmoval na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Belgiji. 23-letni športni zvezdnik in dve leti starejša Urška sta se seveda spoznala na kolesarstvu, par pa sta kljub mladosti že kar nekaj let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Urška je tudi odlična kolesarka, saj je članica avstralske profesionalne ekipe Bike Exchange, medtem, ko najboljši kolesar seveda kraljuje v ekipi UAE. Par že nekaj časa živi v Monte Carlu, kjer niso samo ugodni davki, ampak tudi podnebje za kolesarske treninge.