Saucony – zračnost in udobje

23. 4. 2009 Promocijsko sporočilo

SAUCONY tehnologije niso vezane le na podplat tekaških copat, ki je sicer pri teku najpomembnejši, ampak tudi na konstrukcijo zgornjega dela copata, ki dopolnjuje počutje tekača. Posebna konstrukcija srednjega in zgornjega dela ARCHLOCK je tista, ki omogoča kompaktno povezavo s srednjim podplatom in zagotavlja odlično prileganje in kontrolo.

Hkrati je material zgornjega dela mrežast in zato zračen, prepušča vlago, preprečuje nastajanje neprijetnega vonja in mikrobov, ter zagotavlja lažji vstop in udobje. V povezavi z »High Rebound Compound« – odzivno EVA/guma mešanico, ki se uporablja v predelu pete in prstov, se zagotavlja odlično blaženje in preprečevanje neprijetnih pritiskov na podplat in nogo. V srednjem delu podplata se uporablja material »Dual Density EVA«, ki je namenjen za podporo in omogoča zmanjševanje pronacije.

V povezavi z zgornjim delom copata SAUCONY ne moremo mimo tehnologije COMFORTTEMP. To je material, ki omogoča mikro uravnavanje temperature, kar pomeni, da zadržuje »delovno temperaturo« stopala pri različnih temperaturah okolja. Omenjena tehnologija sicer ni prisotna pri vseh modelih, je pa zelo pomembna za nadaljnji razvoj.

  • Tekaški copati SAUCONY so v prodaji v nekaterih poslovalnicah INTERSPORTA v Sloveniji: Ljubljana - Šiška, Šubičeva in Rudnik ter v Novi gorici in Mariboru, v trgovinah GIGA ŠPORT v Ljubljani, Celju in Mariboru, v trgovini PE Velo center v Idriji ter v trgovini Vita pro shop v Trebnjem.
proshop@vita.siwww. saucony.comwww. vita.si

oglasno sporočilo