Še bolj aktivni z energijsko zapestnico Lifestrength!

5. 6. 2012 Promocijsko sporočilo

Bi radi bili še bolj aktivni ali pa si želite povečati zmogljivosti svojega organizma? Vaše telo za to potrebuje anione, ki so v energijski zapestnici Lifestrength!

V kombinaciji z uravnoteženo prehrano, telesno aktivnostjo in pozitivnim odnosom do življenja, serija energijskih zapestnic Lifestrength Edge prinaša koristi, ki vam omogočajo, da prekašate samega sebe v smislu moči, ravnotežja in fleksibilnosti.

Ne samo, da boste bolje telesno pripravljeni, povečala se bo tudi vaša kognitivna ostrina, vaš spanec bo bolj kakovosten, prav tako pa bo bolj čvrsto tudi vaše ravnotežje.

Računalniki, prenosni telefoni in elektronika v avtomobilih namreč ustvarjajo povečano izpostavljenost pozitivnim ionom, ki pa s svojim imenom malce zavajajo, saj niso nič kaj pozitivni za vaše zdravje. Za vaše zdravje in ravnotežje vašega organizma namreč skrbijo prav negativni ioni ali tako imenovani anioni.

Aktivno nad konkurenco!

Če nosite energijsko zapestnico Lifestrength, ki vsebuje velike količine anionov, ima lahko vaše telo te nenehno na razpolago in si tako zagotovi vire, ki so potrebni za njegovo optimalno delovanje.

Na trgu je ogromno zapestnic za moč, ravnotežje, antistres zapestnic itd., a samo zapestnica Lifestrength vam omogoča, da izkoristite vaše naravne zmožnosti, se počutite bolj zdrave in si pridobite zaupanje, ki ga potrebujete za: tekmovanje na najvišjih nivojih, izkoriščanje 100 % vaših telesnih zmogljivosti ter zmanjšanje stresa in izboljšanje samozaupanja.

Pri merjenjih z elektronskim merilcem vsebnosti ionov so Lifestrength zapestnice namreč pokazale daleč najvišjo vsebnost ionov in celo do dvakrat toliko ionov, kot vseh 11 najbolj prepoznavnih konkurenčnih zapestnic skupaj.

Zapestnice Lifestrength so na voljo v 12-ih barvnih kombinacijah in 5-ih različnih velikostih, hkrati pa imajo tudi doživljenjsko garancijo, saj so narejene iz najbolj kakovostnih materialov.

Energijska zapestnica Lifestrenght

Svojo zapestnico si lahko na lifestrength.si naročite že danes in se sami prepričate, kakšen efekt bo imela na vaše počutje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri