40. Cicibančkov veleslalom - tokrat s slovenskimi olimpijci

17. 2. 2015

Družine z otroki ste v nedeljo, 1. marca, vabljene v Kranjsko Goro na gotovo najprikupnejši dogodek zimske sezone - že 40. Cicibančkov veleslalom.

Mali smučarji se bodo lahko v spremstvu mamic, očkov, babic ali dedkov spustili po pravi tekmovalni progi, ki bo postavljena ob vlečnici Brsnina.

Smučarji se bodo morali spopasti z dvajsetimi veleslalomskimi vratci, ki pa bodo imela bolj vlogo spremembe smeri. Proga ne bo postavljena preveč zahtevno, tako bo vožnja med količki za male cicibane pravi užitek, merjenje časa pa izziv, čeprav sta osnovna namena dogodka druženje in zabava.

Lahko je tudi izziv za celo družino

Na progo se bodo lahko podale tudi celotne družine. Pravico do nastopa imajo namreč tudi starši ali skrbniki otrok, ki nastopajo na Cicibančkovem veleslalomu.

V kategoriji 'družina' lahko nastopi:

  • otrok, ki nastopa na Cicibančkovem veleslalomu
  • ter oba starša ali skrbnika.

Starti odraslih bodo takoj po končanem cicibančkovem veleslalomu na isti progi.

Ob jubileju se bodo malim smučarjem pridružili tudi naši najuspešnejši smučarji! Številni med njimi so prve uspehe dosegli prav na tem tekmovanju. Pokrovitelji cicibančkovega slaloma bodo slovenski olimpijci, ki bodo malim smučarjem pomagali z nasveti, navdihom in zabavnimi vsebinami, pa tudi pravimi olimpijskimi nagradami.

Prijave za Cicibančkov veleslalom najdete na povezavi TUKAJ, prijave za družinsko kategorijo pa bodo možne na kraju dogodka.

Dodatne informacije: 40. Cicibančkov veleslalom.

V galerij pa nekaj utrinkov z 39. Cicibančkovega veleslaloma: