Alpina čelada - za tiste z visokimi cilji

Alpina čelada - za tiste z visokimi cilji (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
21. 12. 2014 Promocijsko sporočilo

Čelade z vizirjem postajajo vse bolj priljubljene, zato so pri Alpini za letošnjo sezono na trg poslali tri modele iz družine Jump JV.

Pri čeladah Exclusive in Varioflex so vgradili inovativni vizir, ki se zahvaljujoč fotokromatični tehnologiji varioflex v delčku sekunde samodejno prilagodi svetlobnim razmeram s tremi različnimi stopnjami zaščite, pri čeladi Quattroflex pa je vgrajen istoimenski polarizacijski filter.

Ukrivljeno steklo pri vseh treh modelih zagotavlja vidno polje, ki je veliko večje kot pri katerikoli kombinaciji čelade in zaščitnih očal – je pa tudi idealno za uporabnike korekcijskih očal.

Kot nova vrhunska čelada iz nabora Alpina model Exclusive zdrži tudi velike hitrostne skoke z dolgim časom lebdenja, vgrajen ima vizir Jet Vision (JV), kot se spodobi za ekskluziven model, pa je odeta v usnje in krom, s čimer pritegne poglede tistih, ki so bolj navajeni ekonomskega razreda.

Notranje prednosti čelade v popolnosti ustrezajo njenemu prestižnemu videzu: poleg že opisane tehnologije varioflex se njeno velikansko steklo lahko dvigne ali spusti z enim samim gibom, seveda je pod njim tudi prostor za korekcijska očala.

Jump JV exclusive je na voljo v štirih velikostih in treh elegantnih barvah:

  • črno-bela mat,
  • črna mat in
  • rjava krom,

pri čemer je vsaka na voljo za 299,95 evra, medtem ko sta čeladi Jump JV Varioflex in Quattroflex na voljo za 229,95 evra oziroma 269,99 evra.

Več na: www.asa.si