Atomic Redster XT: Smuči s tehnologijo svetovnega pokala!

Atomic Redster XT: Smuči s tehnologijo svetovnega pokala! (foto: Atomic) Atomic
1. 12. 2016 Promocijsko sporočilo

Ljubitelji urejenih smučišč stalno iščejo opremo, ki zagotavlja še več oprijema, večjo odzivnost in stabilnost. V serijo smuči Atomic Redster sodijo le najhitrejše smuči, ki ne navdušujejo samo tekmovalce, pač pa vse ljubitelje hitrosti. Če si želite izjemno vodljive smuči, s tehnologijami svetovnega pokala, so smuči Redster XT-X prava izbira za vas!

Smuči Redster XT-X vsebujejo tako imenovano sendvič konstrukcijo, Race Rocker in Power Woodcore leseno sredico, ki zagotavljajo izjemno stabilnost in blaženje vibracij. Kratica XT »cross turn« namreč pomeni, da so smuči sestavljene iz različnih radijev in tako predstavljajo odlično mešanico slalomskih in veleslalomskih smuči. Pri Atomicu so smučem dodali Race Interface: podložno plošča, ki omogoča odličen nadzor in oprijem. Smuči Redster tako zagotavljajo dinamično, precizno smučanje tudi v visokih hitrostih.

Nadaljevanej zgodbe o uspehu serije XT

Atomic je v lanski sezoni prvič predstavili serijo Redster XT, ki je v trenutku postala hit sezone. Smuči s tehnologijo svetovnega pokala, ki dovoljujejo več igrivosti in zabave tekom celega dne. Smuči imajo all-mountain izgled in so odlične za vse, ki si želijo brezkompromisnega smučanja, a si še vedno želijo sproščenih zavojev ob koncu dneva.

Redster XT - Popolna mešanica slalomskih in veleslalomskih smuči

Kratica XT je okrajšava za »cross turn« kar pomeni, da smuči iz serije Redster XT združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči. Te vsestranske lastnosti zagotavlja posebna geometrija smuči z različnimi dolžinami radija. Kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost, okretnost in pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zahvaljujoč visokokakovostni sredici z lesenim jedrom (Power Woodcore) pa so smuči izredno dinamične in odzivne. Leseno jedro prav tako pripomere k stabilnosti smuči in blaženju tresljajev.

Konstrukcija smuči omogoča popoln prenos energije in natančno vodenje zavojev v vseh razmerah. Smuči so opremljene z vložki iz titana, ki zagotavljajo odlično torzijsko stabilnost in absorbcijo vibracij. Kombinacija Camber in Rocker oblike pa zagotavlja odličen oprijem robnikov in enostaven vhod v zavoj.

Ena serija – trije modeli

V seriji Redster so na voljo trije modeli smuči:

Redster Doubledeck 3.0 XT – vrhunski model v seriji Redster XT. Smuči so opremljene z vso Redster tehnologijo: Tehnologija RAMP, ki aktivno uravnava smučarjev položaj na smučeh, zagotavlja boljši nadzor in natančen oprijem robnikov, prosto gibljiva zgornja plošča smuči pa zagotavlja odlično blaženje vibracij.

Redster XTi – Visokakovostne smuči z vložki iz titana, ki predstavljajo odlično kombinacijo slalomskih in veleslalomskih smuči.

Redster XT – Predstavlja uvodni model, ki ga odlikuje izjemna vodljivost in vsestranskost.

Redster XT – tehnologije svetovnega pokala in vsestranskost za cel dan, v eni smuči!

Več o Atomicovih smučeh Redster preberite tukaj.