Elan že tretjič zapovrstjo osvojil zlato nagrado

Elan že tretjič zapovrstjo osvojil zlato nagrado (foto: Elan) Elan
11. 2. 2015

Elan je na priznanem mednarodnem športnem sejmu ISPO, ki prav te dni poteka v Münchnu, ponovno osvojil zlato nagrado 2015 z izdelkom Elan Amphibio 16.

ISPO nagrade sodijo med prestižne mednarodne nagrade, ki jih vsako leto podelijo najbolj izjemnim športnim pripomočkom: http://award.ispo.com/en/magazin/#tag/products/ski

Nagrajene znamke odlikujejo izstopajoči dosežki na področjih kakovosti, oblikovanja, uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in ergonomičnosti.

Razvojno in hkrati inovativno usmerjenost Elana potrjujejo tudi številne pretekle nagrade v svetovnem merilu, ki jih družba prejema na področju inovacij in oblikovanja, kakor tudi lanska in predlanska zlata nagrada v enaki kategoriji na ISPO:

  • 2013: Elan Delight - najlažja ženska smučka;
  • 2014: Elan U-Flex - otroška smučka in udobni fleksi smučarski čevelj, ki omogočata lažje učenje prvih zavojev.

»Naša dovršenost v kakovosti izdelkov se tokrat ponovno potrjuje v inovaciji Elan Amphibio 16, ki ponuja revolucionarno tehnologijo Amphibio 4D, zaradi česar je ta smučka trenutno ena od najbolj zanimivih in inovativnih alpskih smuči na trgu. Veseli nas, da je žirija med množico novih izdelkov uspela prepoznati tehnološko naprednost nove tehnologije. Elan letos jeseni praznuje 70-letnico delovanja in ta nagrada je odlična popotnica za prihodnji razvoj družbe.« je ob prejemu nagrade še pojasnil Korošec.

Kaj je Amphibio 4D?

Elan Amphibio 4D

Amphibio 4D je najnovejša inovacija iz Elanovega razvojnega oddelka. To je nadgradnja pred štirimi leti predstavljene Amphibio tehnologije, ki združuje tehnologiji camber in rocker v isti smučki. Camber zagotavlja večji oprijem robnika, medtem ko rocker hitrejše in bolj neposredne zavoje. Izbočen prednji del omogoča natančnejši vstop v zavoj, medtem ko zadnji konkavni del zagotavlja dinamičen izhod iz zavoja. Uporaba ukrivljenega titanala povečuje torzijsko stabilnost, zmanjšuje vibracije za 30% in znižuje težo smučke. Amphibio 16 je smučka primerna za vse vrste urejenih snežnih površin, saj omogoča tako dolge veleslalomske zavoje kot tudi dinamične slalomske krivulje ter odlično vodljivost v vseh fazah izpeljave zavoja.

Sicer se Elan kot inovativno in trendsetersko podjetje v zadnjem desetletju ponaša z več kot 35 prejetimi mednarodnimi nagradami za oblikovanje, inovativnost in nove tehnološke prijeme. Dvakratni prejemnik nagrade za najbolj inovativno znamko nemške organizacije Plus X Award, večkratni prejemnik nagrade Red Dot design, Product Design Award, Good Design Award in mnoge druge.

Osvojite smuči Elan

Z malo sreče lahko osvojite smuči Elan! Sodelujte v nagradni igri!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri