Elanov smučarski dan za ženske (FOTO IN VIDEO)

25. 1. 2017 Promocijsko sporočilo

Aktivni.si smo v sodelovanju z Elanom, v zimski idili na najboljšem slovenskem smučišču Krvavcu, organizirali Elanov smučarski dan, ki je bil namenjen samo ženskam.

Deset naključno izbranih žensk, ki so se prijavile na spletni strani aktivni.si, je doživelo čudovit smučarski dan s tremi Elanovimi inštruktorji - promotorji. Poleg inštruktorjev - promotorjev je Elan vse udeleženke za ta dan opremil z novimi smučkami Elan Delight, ki so namenjene vsem rekreativnim smučarkam. Izdelane so namreč iz ultra lahkih materialov in so zato v primerjavi z drugimi smučmi resnično občutno lažje.

Elanovi inštruktorji - promotorji so udeleženke glede na znanje razdelili v tri skupine. Ena izmed udeleženk je bila celo prvič na smučeh in v videu si lahko ogledate njen napredek.

Vreme nam je bilo več kot naklonjeno, sonce je sijalo na urejene proge prelepega Krvavca in ženske so v veselem vzdušju pilile svojo smučarsko znanje. Vmes smo si vsi zaslužili počitek in na plaži nas je čakal topel obrok.

Ob koncu dneva je bilo veselja in zadovoljstva na pretek in udeleženke so se strinjale, da je smučanje z elanovimi smučmi Elan Delight, ki so lažje od ženske torbice, res pravi užitek.