Neja Jesenko: "To je najlepši razgled na Planico, od koder lahko na fotografijo ujamete tudi skakalce"

Neja Jesenko: "To je najlepši razgled na Planico, od koder lahko na fotografijo ujamete tudi skakalce" (foto: Neja Jesenko) Neja Jesenko
30. 3. 2022 Promocijsko sporočilo

To je njena skrivnost za popolne fotografije ...

Neja Jesenko je ljubiteljica gora in športnih aktivnosti, ki svoja popotovanja deli na Instagramu, vse svoje objave pa opremi s čudovitimi fotografijami. 

Njena skrivnost je v popolnem sopotniku - uporablja namreč Samsung Galaxy S22+.Navdušil jo je telefon, ki prinaša najbolj inteligentno kamero doslej in inovativno tehnologijo Nightography za ustvarjanje spektakularnih nočnih fotografij in posnetkov tudi pod najbolj temnimi pogoji.

Nejo navdušuje tehnologija Auto Framing (samodejno kadriranje), ki zagotavlja, da kamera vedno ujame točno tisto, kar si želi, in samodejno ostri na dogajanje. Napredna VDIS tehnologija pa zmanjša vibracije in tresljaje za najbolj ostre posnetke v gibanju - tudi takrat, ko želi posneti popolno fotografijo med hojo v hrib.

Promocijsko gradivo

"Telefon, ki je sedaj moj novi sopotnik na doživetjih, je v ravno pravih velikostih in razmerju zaslona za ustvarjanje in urejanje foto ter videovsebin," pravi Neja.

Njegove epske zmogljivosti sem že preizkusila med kolesarjenjem in v hribih, tako v dobrih kot tudi slabših svetlobnih razmerah. 

Nightography je vrsta fotografije, pri kateri je občutljivost svetlobnega senzorja zelo pomembna, saj je od tega odvisno koliko svetlobe je zajete na fotografiji in posledično kakšna je kvaliteta fotografije. "Tu moram pohvaliti napredek pri nočnem fotografiranju novih Galaxy modelov," dodaja Neja.

"Funkcija, ki me je najbolj navdušila pri mojem Galaxy S22 +, pa je definitvno profesionalni video. Poleg video snemanja mi je pri mojem ustvarjanju v hribih in na kolesarskih doživetjih najbolj pomembna vrhunska kamera za fotografiranje naše krasne narave in trenutkov, preživetih na svežem gorskem zraku."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neja Jesenko ▪ Slovenia (@nejajesenko)

Tako dobra kamera, da zajame vse uspešne skoke v Planici

"Ko sem bila mlajša ni bilo vikenda, da ne bi s sestrami spremljala vseh zimskih športov, med njimi tudi skokov. Vikendi so bili rezervirani za glasno navijanje iz kavča in včasih tudi na tekmah iz tribun. Sedaj svoje proste sončne vikende preživim na pohajkovanjih ali kolesarskih izletih in bolj redko gledam tekme, ampak rezultate po tekmah pa zelo rada spremljam.

Ne samo brate Prevc, ki prihajajo iz sosednje Selške Doline in ostale fante, ki navdušujejo z lepimi rezultati na zadnjih tekmah, ampak tudi naša dekleta nas letos noro razveseljujejo z epskimi rezultati. Ženske skoke zelo rada spremljam še posebej, ker Ema in Nika prihajata iz naše Poljanske Doline.

Najlepši razgled na Planico je definitivno iz Ciprnika, 1745 m visokega hriba nad Kranjsko goro. Samsung telefoni so opremljeni z zmogljivo zoom opcijo, s katero uspete videti celo naše skakalce. Pa ne pozabite, da so v hribih še vedno zimske razmere, kar pomeni da je zimska oprema nujno potrebna!"
Promocijsko gradivo

Uživajte v ugodnostih

Svoj telefon lahko tudi povežete v OneDrive in uživate kar pol leta s 100 GB shranjevalnega prostora s serijo Galaxy S22. Vse fotografije iz potovanj in izletov bodo tako varno shranjene. Preizkusna različica je namenjena novim uporabnikom serije Galaxy S22, ponudba pa je na voljo med 25. februarjem 2022 in 31. januarjem 2023.

S telefonom iz serije Galaxy S22 pridobite še posebno ponudbo pri ogledu Youtube Premium, ki jo lahko izkoristite popolnoma brezplačno v obdobju štirih mesecev. Na voljo je vsem, ki do 1. marca 2023 kupijo in aktivirajo katerokoli napravo (S22, S22+ ali S22 Ultra) ter izpolnjujejo pogoje promocije.

Oglejte si Youtube brez prekinitev v omrežju 5G. Več o dostopu do Youtube Premium si lahko preberete tukaj.