Obertauern: še več zabave

Obertauern: še več zabave (foto: Obertauern press) Obertauern press
16. 10. 2019

Obertauern je smučišče, ki je slovenskim ljubiteljem smučanja dobro znano, saj ni predaleč, hkrati pa ponavadi nudi odlične smučarske razmere, saj gre za kraj z največjimi količinami snega v Avstriji. Okoli 100 kilometrov prog in 26 naprav je razporejenih na pobočjih na obeh straneh mesta.

Seveda so tudi letos poskrbeli, da bodo njihovo smučarsko sezono zaznamovali posebni dogodki. 28. marca bi tako ponovno na sporedu #sheskis za Rožnato pentljo, smučarski dogodek za ženske, ki je posvečen boju proti raku. Lani je bil na sporedu prvič, udeležila pa so se ga tudi znana tekmovalna imena: Marilies Reich, Stephanie Vernier in Michaela Kirchgasser. Tudi letos bodo Atomicove tekmovalke ponovno prisotne, udeleženke pa bodo lahko preizkusile tudi ponudbo Atomicovih smuči.

Izpostaviti velja še novi, veliki snežni park za otroke Bobby Land, pa otvoritev sezone  z imenom opening.track 28. novembra z veliko večerno zabavo dva dni kasneje. Nočno smučanje je še vedno mogoče vsak ponedeljek in četrtek, s 50-odstonim popustom na ceno smučarskih vozovnic pa boste lahko smučali 14. decembra in 18. aprila.