Osvojite Elanov smučarski dan na Krvavcu in z malo sreče tudi nove smuči Amphibio 14 TI

Osvojite Elanov smučarski dan na Krvavcu in z malo sreče tudi nove smuči Amphibio 14 TI (foto: Elan promocijsko gradivo (Klemen Razinger)) Elan promocijsko gradivo (Klemen Razinger)
23. 11. 2020 Promocijsko sporočilo

Bele strmine vabijo vse ljubitelje zimskih športov in tudi letos bomo izžrebali srečneže, ki bodo brezplačno smučali na Krvavcu!

Kot vsako leto bomo tudi letos 5 bralcev razvajali s smučarskim dnevom na Krvavcu, enemu pa podarili tudi nove Elan smuči, s katerimi bodo užitki na snegu še lepši in varnejši!

Na koncu članka ne spreglejte NAGRADNEGA KVIZA! 

* Kviz je že zaključen. 

Elan letos praznuje okroglo 75 obletnico!
Promocijsko gradivo (Elan)

V teh dolgih letih so na Elan smuči prisegli mnogi profesionalni športniki in dosegli odlične rezultate, glas o slovenskih smučeh pa je segel na prav vse kontinente.

Elanove smuči nosijo majhen napis Handmade in Slovenia. V teh treh besedah se skriva njihovo bistvo. Ročno delo je že od nekdaj glavna esenca izdelkov iz Begunj in kljub številnim modernim strojem, ki so jim v zadnjih letih priskočili na pomoč, glavna opravila še vedno potekajo ročno.

Smučar Ingemar Stenmark na zmagovalni stopnički promocijsko gradivo (Elan)

Smučar Ingemar Stenmark na zmagovalni stopnički

Zgodba se je začela leta 1945, ko je Rudi Finžgar hotel ustvariti najboljše smuči na svetu, vse za to, da bi njegova družina in prijatelji uživali na snegu in ustvarili nepozabne spomine. 

Vse smuči nosijo nevidne avtograme mož iz ozadja, ki jim smučarji po vsem svetu dolgujejo veliko zahvalo. Čeprav izvirajo iz različnih generacij, jih druži kar nekaj skupnih imenovalcev. Prvi med njimi je zagotovo ljubezen do smučanja. Drugi je zakladnica tehničnega znanja. Predvsem pa jih druži praksa, ki je v njihovem primeru dragocenejša kot teorija. Za konstruiranje smuči so namreč potrebna tudi številna znanja, ki jih ne učijo v šolah in ki jih ni v knjigah.

Elan še danes verjame, da se v vsakem izmed nas skriva smučar in kjer so smučarji, so vedno tudi najlepši trenutki. Pri Elanu ostajajo zvesti svoji filozofiji in se hkrati z inovacijami prilagajajo smučanju, ki se iz leta v leto spreminja.

Sodelujte v kvizu in se nam pridružite na Elanovem smučarskem dnevu!

Z malo sreče boste en dan brezplačno smučali na Krvavcu in morda zadeli tudi čisto nove smuči Amphibio 14 Ti!

Elan promocijsko gradivo
Odgovori na vprašanja v kvizu se skrivajo v videu: 

*Kviz je že zaključen.