Fordova vozila za nordijsko reprezentanco

Fordova vozila za nordijsko reprezentanco (foto: Ford) Ford
13. 11. 2013 Promocijsko sporočilo

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije podaljšal partnersko sodelovanje tudi v sezoni 2013/2014, tako za nordijski kot alpski del reprezentanc, ki vključuje žensko in moško reprezentanco.

Predstavnikom Smučarske zveze Slovenije so v uporabo predali 26 vozil Ford.

Paleta varnih Fordovih vozil je sestavljena iz osebnih in lahkih gospodarskih vozil. Tako se bodo športniki, trenerji in spremljevalci družili v S-MAXih ter najnovejših nagrajenih modelih Transit Custom kombi. Številne smuči in preostalo opremo pa bodo elegantno zložili v vzdržljive garače Ford Transit Kombi Furgon in v Jumbo Transit Furgon avtomobile.

»Partnersko sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije, ki je v pretekli sezoni obrodilo številne uspehe in zmage, smo z veseljem podaljšali tudi za letošnjo sezono. Ponosni smo, da smo del uspešne in prepoznavne ekipe predanih, vrhunskih športnikov, ki nas skozi vso sezono razveseljujejo z odličnimi dosežki. Prepričani smo, da bodo Fordova vozila zmagovalcev tudi v letošnji sezoni uspešno opravila zahtevno nalogo. Verjamemo, da se tekmovalci in preostali člani ekipe v varnih, udobnih in sodobnih Fordovih vozilih počutijo odlično. Želimo jim, da bo prihajajoča sezona še posebej uspešna,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

»Na SZS smo izjemno zadovoljni s Fordovimi vozili, saj trenerjem in tekmovalcem zagotavljajo varno pot do prizorišč, kjer dosegajo zmage. Prepričani smo, da so tudi Fordova vozila del zgodbe o uspehu, ki jo pišejo naši tekmovalci,« je dejal Andraž Kopač, poslovni direktor SZS, ob prevzemu Fordovih vozil.

Naj se sezona 2013/14 prične, mi smo pripravljeni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri