S temi smučmi boste ovinke premagovali kot profesionalci!

S temi smučmi boste ovinke premagovali kot profesionalci! (foto: Klemen Razinger) Klemen Razinger
21. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Ste že pripravljeni na smučarsko sezono?

Elan je vsem smučarjem, tako profesionalnim kot rekreativnim, zagotovo dobro predan proizvajalec v slovenskih Alpah, ki se ponaša s kar 75-letnimi izkušnjami pri izdelavi najboljših smuči na svetu za prijatelje in družine, ki živijo smučarski življenjski slog in čas radi preživljajo v gorah.

Inovativne in kakovostne smuči si iz leta v leto prislužujejo številne pohvale z rezultati testov in oblikovalskimi nagradami, kar je odraz dediščine znamke in predanosti izdelavi smuči in hkrati življenskim izkušnjam v zasneženih gorah. 

SLX Fusion vas bo s kombinacijo moči in energije izstrelila iz enega slalomskega zavoja v naslednjega s popolno natančnostjo

Promocijsko gradivo

Risanje kratkih in dinamičnih lokov v snegu je umetnost, ki zahteva popolno zaupanje v opremo. Elan SLX Fusion zagotavlja zanesljivost s tehnologijo Arrow. Elanova inovacija združuje upognjeno ploščo iz ogljikovih vlaken za prenos energije na konice smuči s titanovo ojačitvijo v obliki puščice, ki energijo prenaša na robnike.

Smuči imajo na konicah minimalen rocker profil za lažji vstop v zavoje, klasični profil v preostalem delu smuči pa poskrbi za popolno stabilnost in oprijem. Poleg tega je Elan SLX Fusion opremljena tudi z RST stranicami, leseno sredico Response Frame in dvema slojema titanovih ojačitev. Rezultat je okretna smučka za kratke zavoje, ki poskrbi za popolne povezane zavoje od štarta do cilja brez izgubljanja energije.

Več o Elanovih smučeh preberite na elanskis.com.
Klemen Razinger

Foto: Klemen Razinger, promocijsko gradivo