Se že veselite nove smučarske sezone? Osvojite brezplačen smučarski dan in Elan smuči Amphibio 16 Ti FusionX (nagradni kviz)

Se že veselite nove smučarske sezone? Osvojite brezplačen smučarski dan in Elan smuči  Amphibio 16 Ti FusionX (nagradni kviz) (foto: Samo VIdic) Samo VIdic
10. 11. 2021 Promocijsko sporočilo

Se že veselite vijuganja po belih strminah? Lahko si ga še polepšate z novimi Elan smučmi Amphibio 16 Ti FusionX ali z brezplačno smuko na Krvavcu!

Ko se začnemo pripravljati na smučarsko sezono, je čas za razvajanje z Elanom! Tudi tokrat bomo v kvizu (na koncu strani) izžrebali 5 bralcev in jim podarili smučarsko karto za 2 osebi. Udeležili se bodo Elanovega smučarskega dneva na Krvavcu, ki bo predvidoma 21.1. 2022. Eden izmed njih bo poseben srečnež, saj bo prejel nove Elan smuči Amphibio 16 Ti FusionX, s katerimi bodo užitki na snegu še boljši. 

Elan promocijsko gradivo

Kako sodelujete?

Rešite NAGRADNI KVIZ na koncu strani, oddajte svoje podatke in z malce sreče se nam pridružite na smučarskemu dnevu!

Kakšne nagrade čakajo 5 srečnežev in njihove goste?
  • 5x karta za dve osebi in sodelovanje na Elanovem smučarkem dnevu
  • test smuči
  • sparing smučanje z demonstratorjem
  • GLAVNA NAGRADA: Elanove smuči Amphibio 16 Ti FusionX
  • praktične nagrade za ostale udeležence.

Samo VIdic


Elan še danes verjame, da se v vsakem izmed nas skriva smučar in kjer so smučarji, so vedno tudi najlepši trenutki. Pri Elanu ostajajo zvesti svoji filozofiji in se hkrati z inovacijami prilagajajo smučanju, ki se iz leta v leto spreminja. Kljub številnim modernim strojem, ki so jim v zadnjih letih priskočili na pomoč, glavna opravila še vedno potekajo ročno.

V teh dolgih letih so na Elan smuči prisegli mnogi profesionalni športniki in dosegli odlične rezultate, glas o slovenskih smučeh pa je segel na prav vse kontinente.

NAGRADNI KVIZ

Nagradni kviz je zaključen, v kvizu pa še vedno lahko preverite kako dober smučar ste.

Srečni izžrebanci so:

- Barbara J.

- Nina V.

- Vika K.

- Marko S.

- Manca V.