Smučajte ugodneje s Si.mobilom!

Smučajte ugodneje s Si.mobilom! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2015 Promocijsko sporočilo

Si.mobilovi smučarski dnevi vam prinašajo ugodnejši nakup celodnevnih smučarskih vozovnic za avstrijska smučišča ob izbranih dnevih.

Smučarji boste lahko na Si.mobilovih smučarskih dnevih brezplačno testirali smuči Elan ali za smučarski nasvet poprosili njihovo demonstracijsko ekipo. Z vklopom tarife EU neskončno pa boste lahko tudi na avstrijskih smučiščih sproščeno in neomejeno uporabljali vse mobilne storitve za le 2,99 EUR na dan.

Si.mobilovi uporabniki bodo lahko ugodnejše smučarske vozovnice po ceni samo 27 EUR za odrasle in 11 EUR za otroke izkoristili še ob naslednjih dneh: 24. 1. na smučišču Bad Kleinkirchheim, 7. 2. na smučišču Turracher Höhe, 21. 2. na smučišču Osojščica (Gerlitzen) in 7. 3. na smučišču Katschberg.

Ugodnejše smučarske vozovnice lahko kupite na prodajnih mestih Skipass Travel v Kranjski Gori in na Hrušici pred predorom Karavanke. Ob nakupu morate predložiti Si.mobilov račun za opravljene storitve v preteklem mesecu ali račun za nakup SIMPL vrednostnice in že se boste lahko podali na bele strmine.

Več informacij je na voljo na www.simobil.si/smucarskidnevi, kjer se lahko uporabniki spustijo tudi po virtualni strmini ter z nekaj spretnosti in sreče osvojijo lepe nagrade!