Smučanje med zvezdami na 3122 metrih

Smučanje med zvezdami na 3122 metrih (foto: Promocijski material) Promocijski material
7. 12. 2014 Promocijsko sporočilo

Slovencem najbližji smučanju namenjen ledenik nad dolino reke Möll bo v letošnji smučarski sezoni poskrbel za dodatno veselje pri starših.

Otroško tarifo za smučarske vozovnice (50 odstotkov cene vozovnice za odrasle) so namreč raztegnili vse do 18. leta. S tem želijo mladim nadobudnežem še bolj kot doslej približati smučišče, na katerem trenirajo največje smučarske zvezde, ki jih bodo z nekaj sreče lahko tudi srečali v panoramski restavraciji.

Svoje talente bodo pri tem lahko preizkusijo ne samo na najvišje ležeči FIS-progi na Koroškem, pač pa tudi na izjemno široki progi za uživanje v zarezovanju (karving) ali v ledeniškem snežnem parku. V kraju Flattach ob vznožju ledenika ob tem ponujajo cenovno ugodna družinam prijazna prenočišča.

Smučišče na ledeniku Mölltal bo tudi v tej sezoni odprto do prvega vikenda v maju, ko bodo že drugič pripravili prireditev 'Uspešnice na snegu', na kateri bosta med drugimi na naravnem snežnem odru pred panoramsko restavracijo Eissee na višini 2800 metrov nastopala tudi priljubljena Petra Frey in Gilbert. Za tiste, ki bi si radi zagotovili zabaven in sproščen majski vikend na snegu, so pripravili dvodnevne in tridnevne pakete, ki ob nočitvi vključujejo tudi smučarsko vozovnico in so na voljo že od 107 evrov naprej.

Več: www.gletscher.co.at