LJUBITELJICE SMUČANJA, pozor: spoznajte zmogljive ženske smuči, s katerimi bo vaša smuka popolna v vseh pogojih

LJUBITELJICE SMUČANJA, pozor: spoznajte zmogljive ženske smuči, s katerimi bo vaša smuka popolna v vseh pogojih (foto: promocijski material) promocijski material
26. 2. 2020 Promocijsko sporočilo

Končno na svoj račun prihajate ženske! Elan predstavlja popolnoma novo kolekcijo all-mountain ženskih smuči. Smuči serije Insomnia vam bodo vse od prve vožnje in dotika s sveže steptano progo pa do zadnje vožnje in spremenljivih razmer nudile vrhunsko popolnost. Na čelu teh vrhunskih smučk je smučka z izjemno močjo in natančnostjo, Insomnia Elite.

Elan, ki že 75 let ročno izdeluje smuči v Alpah, skupaj s svojim programom ženskih smuči, imenovanim W Studio, predstavlja popolnoma novo kolekcijo all-mountain smuči. Smuči Insomnia se odlikujejo po izjemni zmogljivosti tako na urejenih smučiščih kot tudi izven prog, smučarkam pa omogočajo, da opremo izkoristijo v največji možni meri, pri tem pa tudi dobro izkoristijo svoje smučarske dneve.

promocijski material

Smučka Insomnia vam bo vse od prve vožnje in dotika s sveže steptano progo pa do zadnje vožnje in spremenljivih razmer nudila vrhunsko popolnost. Elanova tehnologija Amphibio s strateško postavljenimi ojačitvami po celotni dolžini notranjega robnika v zavojih prinaša še več moči, stabilnosti in samozavesti. Ožja smučka pod čevljem optimizira vstop v zavoj, izhod iz zavoja pa je eleganten in lahkoten, pri čemer je smučarka na progi stabilna, samozavestna in zelo spretna. Prosto upogibajoče se vezi Power Shift predstavljajo še dodaten vir energije in natančnosti za ves dan.

Na čelu vrhunskih smučk je smučka z izjemno močjo in natančnostjo, Insomnia Elite, za katero so značilni hitri prenosi z robnika na robnik, stabilnost in rezanje vseh mogočih zavojev. Tehnologija Amphibio Truline daje smučarki občutek stabilnosti, hkrati pa tudi igrivosti in okretnosti. Zaradi razkošnega oblikovanja, srebrnih detajlov in temne podlage je smučka Insomnia Elite sodobna in modna.

promocijski material

INSOMNIA ELITE

promocijski material
  • Dimenzije: 121/71/102
  • Dolžine: 146, 152, 158, 164
  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio TruLine Technology, RST stranice, laminirana lesena sredica, Mono Ti
  • Sistem vezi: Power Shift

Smučki Insomnia Elite sledijo še smučke Insomnia 16, 14 in 12, kolekcijo pa dopolnjuje smučka Insomnia 10. Insomnia 10 je vodilna smučka, ki se še vedno odlikuje po vrhunski tehnologiji z laminirano leseno sredico, tehnologijo Sidewall in Amphibio Truline.

INSOMNIA 10

  • Dimenzije: 127/76/104
  • Dolžine: 144, 150, 158, 166
  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio TruLine Technology, RST stranice, laminirana lesena sredica
  • Sistem vezi: Power Shift

O Elanu

Elan je dolgoletni proizvajalec smuči iz slovenskih Alp z več kot 75 leti izkušenj v oblikovanju in izdelavi najboljših smuči na svetu za prijatelje in družine, ki uživajo v smučanju in si želijo zabave in dobrih časov v gorah. Kakovost smuči se iz leta v leto potrjuje v različnih testiranjih in oblikovalskih nagradah, inovativni produkti, ki jih Elan izdeluje, pa so odraz dediščine znamke in predanosti ne le izdelavi smuči, temveč izdelavi BOLJŠIH smuči, ki bodo na snegu ponujale nepozabne izkušnje.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://elanskis.com/