Smučarski čevlji, ki nudijo vrhunsko udobje, nizko težo in preciznost v zavojih

Smučarski čevlji, ki nudijo vrhunsko udobje, nizko težo in preciznost v zavojih (foto: Salomon) Salomon
21. 12. 2017 Promocijsko sporočilo

Pri Salomonu se zavedajo, da niti dve stopali nista enaki, zato so, da bi botrovali takemu izzivu, začeli razmišljati izven okvirov. Končni rezultat je pred vami.

X MAX – IGRA HITROSTI IN PRECIZNOSTI

Salomon X-MAX 90 W (98 mm – 104 mm)X-MAX so vrhunski smučarski čevlji, po katerih bodo posegli izkušenejši smučarji. Širina modelov X MAX pri moških in ženskah je 98 mm, s tehnologijoCustomShell 360° pa ga lahko razširite do 6 mm.

Ženski modeli X-MAX bodo smučarkam nežnejšega spola poleg vrhunske izvedbe zavojev in udobja, nudili še lastnosti, ki so posebej prilagojene ženskim stopalom.

X PRO - IGRA PRILEGANJA IN NATANČNE IZVEDBE ZAVOJEV, ČEZ CEL DAN

X PRO so daleč najbolje prodajani smučarski čevlji na tržišču. Bistvo zasnove je notranji čevelj MYCUSTOM FIT 3D, ki je 3-dimenzionalno predoblikovan na najbolj kritičnih delih stopala - okoli gležnja in pete. Na ta način je doseženo vrhunsko prileganje večini stopal, udobje, boljša prekrvavitev in ohranitev naravne toplote stopal.

»Za še popolnejšo prilagoditev vaši nogi, imate možnost oblikovanja tudi ZUNANJE ŠKOLJKE.«

S tehnologijoCustomShell 360°, lahko vaš smučarski čevelj kadarkoli obdelate pri vašem najbližjem prodajalcu v samo 20 minutah!

NOVI SALOMON X ACCESSRekreativni smučarji in smučarke POZOR!!

Zavrzite stare, neudobne in mrzle smučarske čevlje - prišel je NOVI SALOMON X ACCESS! Boleči prsti, gležnji in stiskanje v mečih so zdaj preteklost. Še posebej boste navdušeni tisti smučarji in smučarke, ki  od čevlja zahtevate udobje, toploto in oporo. Notranji čevelj zagotavlja maksimalno udobje in izolacijo, zaradi V-oblike pa boste lažje zadihali tudi tisti, z močnejšimi mečnimi mišicami.                                  

Smučarski čevlji SALOMON – Igra udobja in natančnega oprijema v vsakem zavoju!

Več informacij na salomon.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri