Smučarsko središče 3 Zinnen ponuja smučarjem edinstveno izkušnjo

Smučarsko središče se ponaša s skoraj 100 kilometrov razgibanih smučarskih prog, ki povezujejo pet gora. (foto: Tre Cime) Tre Cime
18. 1. 2018 Promocijsko sporočilo

Naravni park Tre Cime zaseda na zemljevidu evropskih smučišč prav posebno mesto, saj je del Unescove svetovne dediščine. Trije vrhovi, ki se dvigajo v nebo, so simbol Južnotirolskega smučarskega središča 3 Zinnen, ki povezuje smučišča Helm, Stiergarten in Rotwand.

Smučarske navdušence pričakujejo gostoljubni domačini, ki imajo kaj ponuditi!

Skoraj 100 kilometrov razgibanih smučarskih prog, ki povezujejo pet gora, je vedno odlično pripravljenih. Namenjene so različno izkušenim smučarjem, od začetnikov do vrhunskih rekreativcev. Sodobne žičniške naprave in spremljevalne storitve pa smučarjem zagotavljajo vse, kar potrebujejo.

Središče 3 Zinnen ponuja smučarjem edinstveno izkušnjo. Odpravite se lahko na kar 34 kilometrov dolgo krožno smučarsko progo, ki vas bo popeljala čez pet zasneženih planin. Pri tem boste premagali 5600 metrov nadmorske višine! Medtem ko se boste spuščali po strminah, boste lahko uživali v čudovitih razgledih osupljive pokrajine.

Smučarsko središče Tre Cime.

Naravni park Tre Cime na Južnem Tirolskem ponuja dosti več od običajnih zimskih počitnic.

Če se bodo otroci naveličali smučanja, jim lahko predlagate sankanje. In brez skrbi, sani vam ne bo treba vleči navkreber, saj to namesto obiskovalcev opravijo vlečne naprave. Najdaljša sankaška proga je dolga kar 5 kilometrov.

Središče 3 Zinnen ponuja še dosti več, med drugim

  • krpljanje,
  • zimsko pohodništvo in
  • adrenalinsko vožnjo s teptalnikom.

Ampak dovolj o tem. Na koncu je čas za pravljična doživetja.

Smučarsko središče Tre Cime

Severni jeleni ne bodo ostali samo v spominu otrok, ampak si bodo srečanje zapomnili tudi odrasli.

Ne bodite presenečeni, če boste ob progi srečali severne jelene. Ni jih pozabil Božiček, pač pa so doma na Rotwnadu, kjer so prave zvezde. Obiskovalci lahko pomagate celo pri njihovem krmljenju, ko pridejo po islandski mah in na jelenje bonbone. To bo zagotovo nepozabno doživetje tako za otroke kot za starše.

Potrebujete še kak razlog, da obiščete smučarsko središče Tre Cime na Južnem Tirolskem? Verjetno ne.