Spoznajte novo dimenzijo vsestranskega all mountain smučanja

Spoznajte novo dimenzijo vsestranskega all mountain smučanja (foto: Klemen Razinger) Klemen Razinger
14. 12. 2021 Promocijsko sporočilo

Elan, družba, ki že več kot 75 let ročno izdeluje smuči 100 % v Alpah, verjame, da se smučar skriva v prav vsakem od nas. In tam, kjer so smučarji, so vedno dobri časi. 

Svet se prilagaja spremembam, Elan pa ohranja vizijo, ki ji sledi že od leta 1945. "Izdelati želimo najboljše smuči na svetu za prijatelje in družino, da bi lahko skupaj uživali v smučarskem življenjskem slogu in ustvarjali trajne spomine v gorah."

Elan slovi po oblikovanju vrhunskih inovacij in zmogljivosti s svojo asimetrično tehnologijo Amphibio. Zdaj je še izboljšal svojo tretjo generacijo tehnologije Amphibio in ustvaril Amphibio Truline, ki prinaša strateške ojačitve nad robnike smuči za popolne zavoje.

Amphibio serija 2021/22 predstavlja mejnik v nenehno razvijajoči se inovativni kolekciji najbolj vsestranskih all mountain smuči. Izjemno dinamične, vodljive in prilagodljive smuči so oblikovane za najboljše smučarje, ki užitke iščejo po celotnem smučišču. Nova serija nadgrajuje visoke zmogljivosti asimetričnega profila Amphibio s tehnologijo Amphibio Truline za popolne zavoje in z novim sistemom vezi Fusion X za neoviran prost upogib smuči. Serija Amphibio prinaša brezkompromisne zmogljivosti in vse, kar potrebujete, da postanete kralj smučišč. Manj materiala nad zunanjim robnikom pa omogoča mehke, preproste in stabilne zavoje. Smuči s tehnologijo Amphibio so pravi izbor za All-mountain smučarje z izjemno natančnostjo.

Promocijsko gradivo

Prvi predstavnik serije je model Amphibio 18 Ti2 s Fusion X vezmi, ki poka od moči in natančnosti ter s ponosom nosi krono, ko govorimo o hitrih prenosih z robnika na robnik, stabilnosti in rezanju zavojev.

Inovativna tehnologija Amphibio Truline je popoln partner Elanovi novi generaciji sistemov vezi Fusion X. Nova zasnova z eno samo stično točko je 30 % lažja in hkrati močnejša zaradi piramidne konstrukcije s titanovimi ojačitvami, ki omogoča prosto upogibanje vezi in smuči za preprost vstop v zavoje.

Elanova večkrat nagrajena tehnologija pomeni, da je serija Amphibio absolutno najboljša izbira za urejena smučišča. Odkrijte jo na elanskis.com.
Samo Vidic
Značke: elan smučanje