Video: Smučarski trening z Zlatkom in Murijem!

Video: Smučarski trening z Zlatkom in Murijem! (foto: Arhiv | Aktivni.si) Arhiv | Aktivni.si
15. 11. 2013

Cosmo ski opening, trije dnevi nepozabne smučarije na več kot 115 kilometrih schladmingskih prog, kjer se nam bosta pridružila tudi raper Zlatko in trener Sandi Murovec Muri, se ekspresno približuje. Da bomo na smučarsko sezono pripravljeni tudi mi, smo se pridružili Zlatku in Muriju, ki sta v fitnesu že pričela s suhim treningom.

Letošnji Cosmo ski opening ne obljublja le tri dni nepozabne smučarije, temveč tudi test smuči, smučarsko šolo, smučarske tekme, veliko druženja v največjem ski baru in številne nagradne izzive.

A brez priprav ne gre!

Za kondicijsko pripravo na smučarsko sezono je seveda idealno, če smo redno aktivni skozi vse leto. Vendar pa je mogoče tudi v zgodnje zimskem obdobju z redno, premišljeno vadbo marsikaj postoriti.

Zlatko je Murijevo neizprosno roko že izkusil na lastni koži - v fitnesu sta opravila prvi suhi trening, v nedeljo pa se bo Zlatko prvič v življenju postavil na prave smuči (in na kanto).

Murijeve učiteljske prijeme pa boste lahko na lastni koži izkusili tudi v Schladmingu, zato ne premišljujte predolgo – prijavite se na najboljši Cosmo Ski Opening do sedaj – nekaj prostih mest je še!

Več na: 7. Cosmo si opening v Schladmingu

O Murijevi šoli smučanja pa si preberite na www.nakanto.si

Videoprodukcija: Danijel Čančarević

Na kanto, Sandi Murovec Muri