Za smučarje: s to rešitvijo boste lahko delali popolne zavoje

Za smučarje: s to rešitvijo boste lahko delali popolne zavoje (foto: Elan (Klemen Razinger)) Elan (Klemen Razinger)
11. 12. 2019 Promocijsko sporočilo

Sedaj vam je na voljo izboljšana tretja generacija tehnologije Amphibio, ki prinaša nove strateške ojačitve nad robnike smuči za popolne zavoje. 

Elan slovi po oblikovanju vrhunskih inovacij in zmogljivosti s svojo asimetrično tehnologijo Amphibio. Za kolekcijo 2019/20 so ustvarili novo rešitev Amphibio Truline. Nova ojačitev po celotni dolžini notranjega robnika za učinkovito dinamiko in optimalni pritisk na robnike od konice do repa prinaša več stabilnosti in moči v zavoju. Manj materiala nad zunanjim robnikom pa omogoča mehke, preproste in stabilne zavoje. Smuči s tehnologijo Amphibio so primerne predvsem za All-mountain smučarje z izjemno natančnostjo in preciznostjo.

Tehnologija Amphibio Truline je uporabljena v številnih novih All-mountain smučeh Elanove kolekcije za sezono 2019/20, začenši s serijo Amphibio za moške, katere prva predstavnica je Amphibio 18 Ti2 s Fusion X vezmi:

Amphibio 18 T12

  • Dimenzije: 121/73/104
  • Dolžine: 160, 166, 172, 178
  • Sistem: FUSION X
  • Profil: AMPHIBIO
  • Tehnologija: Tehnologija Amphibio TruLine, RST stranice, laminirana lesena sredica, Dual Ti

 Praznujemo 25 let karvinga!

Se še spomnite? Pred natanko 25 leti je Elan na trg poslal revolucionarne smuči. Bile so štirideset centimetrov krajše od običajnih, precej širše in imele so izrazito poudarjen stranski lok.

Njihova glavna lastnost je bila, da so "same zavijale". Elan je z njimi popolnoma spremenil smučanje. Smuči SCX so odprle vrata novemu načinu smučanja, ki ga danes poznamo pod uveljavljenim izrazom karving. Te smuči so verjetno najbolj revolucionarna iznajdba v smučarski zgodovini. Zato lahko rečemo, da vsakdo, ki danes uživa v rezanju lokov, na neki način smuča na elankah. Se strinjate?

Priporočamo tudi: Sestavite svoj Elanov stajling in si prislužite smuči Amphibio ter se nam pridružite na smučarskem dnevu!