Znanje in izkušnje svetovnega pokala v smučeh za urejene terene

28. 12. 2017 Promocijsko sporočilo

Tekmovalno smučanje od opreme zahteva doseganje maksimalne hitrosti pri kateri ohranja popoln nadzor in stabilnost. Zato smo v letošnji sezoni razvili tehnologijo Servotec, ki vse to zagotavlja in jo vgradili tudi v smuči za rekreativne smučarje.

Vrhunske smuči s tehnologijo, ki deluje kot servo volan - servotec

Redster G9 predstavljajo vrh serije Redster in so opremljene z novo tehnologijo Servotec, ki bo v letošnji sezoni navdušila tako tekmovalce, kot tudi rekreativne smučarje. Ime Servotec izhaja iz besede 'Servolenkung' ali servo volan, kar tehnologija sama tudi predstavlja. Zagotavlja hitrejši upogib smuči, s tem pa so smuči postale še bolj odzivne in okretne. Servotec pripomore k večji stabilnosti in mirnosti smuči, tudi pri visokih hitrostih.

Poleg veleslalomskih smuči G9,tehnologijo Servotec vsebujejo še slalomske smuči S9 ter smuči X9, ki zahvaljujoč kombinaciji slalomske in veleslalomske geometrije predstavljajo najbolj vsestranske smuči v seriji Redster.

Serija Redsterodličnim rekreativnim smučarjem nudi smuči, ki ponujajo najboljše tehnologije iz svetovnega pokala, a hkrati omogočajo celodnevno uživanje na snegu.

Redster CS 130: Natančnost, vrhunska izvedba, popolno prileganje po nogi in udobje

smučarskih čevlji RedsterNovim smučem Redster smo pridružili popolnoma novemodele smučarskih čevljev Redster. Novi smučarski čevlji združujejo popoln nadzor nad smučmi, natančnost in udobje, ki traja cel dan!

Redster CS 130 so anatomsko oblikovani smučarski čevlji. Zahvaljujoč ožjemu kopitu ter Progressive Race Shell konstrukciji zagotavljajo popoln oprijem in nadzor,pri tem pa ohranjajo veliko udobja. Zaradi inovativne tehnologije MemoryFit, si čevelj lahko prilagodite po svoji nogi, v pičlih 12-ih minutah!

ATOMIC REDSTER – Znanje in izkušnje svetovnega pokala, v smučeh za urejene terene.

Več informacij na: www.atomic.com.

Značke: Atomic smuči